Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wrzód

<< < (19/36) > >>

Eomer Syn Króla:
Gdy pierwszy raz zobaczyłem wrzoda pomyślałem, że to zwyczajny facet. Jednak po kilku minutach biegania po Starym Obozie doprowadził mnie do nerwów. Poszedłem daleko za Stary Obóz, gdy nagle wrzód zaczął mnie strasznie denerwować. Tego dnia do domu już nie wrócił        .

SmOoTHaS:
ja to zawsze chodziłem w jakieś ustronne miejsce żeby go zdzielić , bo się bałem że jak go zabije to ktoś mnie zauważy.W Końcu wymyśliłem że pójde z nim na jakiegoś potwora który będzie go miał na raz , no i poszedłem na orkowie i jakiś ork wojownik go ciachnął tak że potem musiałem tylko go dobić.

Mag Wody Kamil:
Na początku wzięłem Wrzoda ze sobą bo myślałem że mi pomoże w walce.ALE się zawiodłem.Gdy uderzyłem kretoszczurz on zaczął uciekać.Po powrocie spotkałem go w obozie jak wbiegał do zamku.Później spotkałem go 3 rozdziale i go zatłukłem.Jeżeli chodzi o to za co go zamknęli to myślę że za kradzież stłuczonego dzbanu  

sluga bogow:
Za nim nie przyłączyłem się do żadnego obozu to zostawiałem go w spokoju. Ale gdy to dokonałem to zbierałem go za obóz i zabijałem.

BuryZenosław:
Ja tam wrzoda biore ze sobą i z nim idę wykonywać misję gniazdo pełzaczy i ten debil ginie przy pierwszej okazji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej