Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wrzód

<< < (15/36) > >>

wrzod:
można też za pomocą kodów podrasować Wrzoda i zrobić z niego worek treningowy a dokładnie tak włączyć konsole marvin i wyłaczyć konsole zamienić się w Wrzoda za pomocą klawisza o i potem klik F2 i eab a potem level = 999 (naprzykład) wyłączyć to za pomocą F2 i dla pewności b jak jest taki lvl jak zamierzaliśmy zamieniamy się znowu w Bezia i go tłuczemy potem znów na Wrzoda o i F8 i znowu w Bezia i znowu go tłuczemy i tak Wrzód jest przydatny . Mam nadzieje że komuś się to przyda

Vassili:
wrzód jest cool! Gdy gram na kodach i mam jakiś pożąny pancerz wyżucam mój z ekwipunku i wyzucam też broń. Potem "o" i jestem nim. Biore wszystko dodaje staty i zmieniam gildie ;] raz dałem strażnik i w 4 rozdziale gdy szedł zamna (brama była do połowy zamknięta) doszedłem do diega a ten go z łuku pakował, potem się pobili i to koniec z przyjacielem ;/ Od tamtego czasu daje mu inną gildie ;]

Neroalex:
proponuje uzyc czaru kontroli hahahaha i miec zabwe można zabic się na wiele sposobow wbiec na dziedziniec zamkowy zucic się z wysokosci utonac pod woda  najlepszy skok z gory

a tak to rpzeaznie F2 i kill
bo mnie denerwuje

ÂŁowca dusz:
Ja idę z Wrzodem na tereny orków. Resztę możecie sobie sami wyobrazić.

Nessa:
Ja mam do Wrzoda sentyment. Jak grałam pierwszy raz to go pobiłam dopiero na III rozdziale. Myślałam wtedy ,że on mi choć trochę pomoże.
Biega taki za tobą i ciągle gada,a jak zobaczy nawet najmniejszego potwora to ucieka.Wrzoda można potraktować jako mięso armatnie,ale nie..."Mój" Bezimienny ma chyba instynkt macieżyński i zabijam go w ostateczności(czyt.po wrzodowskim 789 tekście) xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej