Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wrzód
xardi:
Ja tak jak Drakus myślałem,że ten debil będzie mi pomagał,jak zaczął gadać swoje teksty pomyślałem,że może on nawet fajny będzie.Jak zaczął się powtarzać powiedziałem mu "Spadaj!".
Myślałem,że to rozwiąże sprawę,ale jak do mnie wrócił i znowu zaczął gadać to dostał w ryj i się odczepił.
A propos Wrzoda:Przydarzyła mi się kiedyś taka scenka:Idę sobie po obozie z Wrzodem na dupie i spotykam chrząszcza,a Wrzód spierdziela .
Uchiha Sasuke:
Ja go po pewnym czasie gdy zaczoł mnie naprawde wnerwiać zakatowałem go na oczach Gomeza teraz go zawsze omijam a jak się nie udaje e to go za obozem zabijam bardzo brutalnie
stefan666:
Na początku Gothicka jak za mna biegał nie przeszkadzało mi to ale kiedy podczas walki z Morddragiem powiedział ,,Czy to mozliwe że chodzimy w kólko ,, i Mordzio mnie zabił pobijłem go i od tąd zawsze rano i wieczorem dostawał w pysk i tak dzien w dzien dzien w dzien to bylo nawet fajne
wrzod:
Hmmm ... Wrzód tak jakoś średnio go lubie chociaż że jest super upierdliwy i jest brzydki jak noc i wcale nam nie pomaga ucieka przed byle chrząszczem to nawet jest spoko kiedy nie mam jakieś misji zbrojnej wtedy zabieram go ze sobą a kiedy jest daje mu bombe w twarz i ucieka raz widziałem go w nowym obozie jak robiłem rzeźnie na polach ryżowych ale zaraz zwiał i zostawił po sobie tylko trochę kurzu za chwile zauważyłem go zabitego w jaskini z kretoszczurami
Dydzio:
Wrzód może jedynie być mięsem armatnim na ścierwojady, bo są dostatecznie słabe. Po prostu robisz tak, by ścierwojad zaczął się niego czepiać. Najlepiej sprowokować ścierwojada do pozycji ostrzegawczej, pójść jeszcze dwa kroki, aby Wrzód też był w zasięgu ścierwojada. Potem leciutko stajesz po drugiej stronie wrzoda, a ścierwojad wyznaczy jego za sój nowy cel. Może się to przydać do 2 rzeczy:
1. Wrzód ucieka przed ścierojadem, ścierwojad za nim. Dobre, by przejść w blokowane przez ścierwojada miejsce - dobre na 1 poziom doświadczenia lub zerowy. Potem ścierwojada można pokojnie pokonać.
2. ÂŚcierwojad czepia się wrzoda, a ty ścierwojada. Trochę oberwie zanim przerzuci się na ciebie.
Poza tym najbardziej lubię iść z nim po drabinie, z potem z niej schodzić. Powód - wrzód jest półintelgentny - czyli idiota. Wchodzi z tobą po drabinie, a gdy schodzisz to on tego nie robi, tylko zeskakuje na dół. Raz zlazłem całkiem nadół,a gość skacze i skoczył prosto na moją głowę! Poważnie! I się zabił, leżał mi na głowie płasko jak kapelusz, zrobiłem krok do tyłu i spadł na ziemię z mojego łba. Lubię też wrzoda zastrzelić z kuszy jednym strzałem, ale wtedy gdy siedzi na ławce i się na mnie nawet nie gapi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej