Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wrzód

<< < (3/36) > >>

xmati06:
Wrzód zawsze mnie wkurzał i będzie to zwsze robił. Zawsze sie odzywa w najmniej odpowiednim momencie. I jego kwestyjki sie powtarzaja i nudzą. Więc zawsze gdy go widzę Wrzód dostaje łomot

Isentor:
Zbyt długo z nim nie pochodziłem gdy zaczepił mnie pierwszy raz normalnie z nim zagadałem powiedział, że będzie za mną podróżować dobra pomyślałem będzie jakieś mięso armatnie. Przeszedłem chyba kilka kroków jak ten mnie nie zaczepił i zadał jakieś głupie pytanie pomyślałem a co jak idiota mnie zaczepi przed walką. Wyłapał kilka ciosów mieczem a gdy się obudził powitałem go tekstem by dał mi święty spokój. Tak też się stało. Nie zabijałem go nawet w czwartym rozdziale...zawsze gdzieś dziad ucieka.

Drakus:
Nie wiem jak Wy, ale ja najbardziej lubię kiedy Wrzód lub Herek biegną za mną i spadaja z duzej wysokości  

Kiedyś sie na Wrzoda naprawdę wkurzyłem jak zginąłem przez niego na arenie bo wlazł mi w środku walki...

Fragenstein:
Pierwszy raz też myślałem że może coś umieć, chociaż sam jego głosik już coś mi mówił :P Uciekł przy pierwszej okazji więc o nim zapomniałem.. potem dopadł mnie w Starym Obozie.. Zatłukłem gnojka, już miałem dosyć :P Kiedy następnym razem grałem w g1, od razu go tłukłem, dla pewności xD Btw zauważyliście taki śmieszny dość błąd? Kiedy zaatakujesz Wrzoda w Starym Obozie, ten ucieknie do zamku.. gdzie nikt nawet go nie zatrzyma..

No i ten koleś został wysłany do kolonii za zoofilię.. loool

--- Cytat: Thrall ---A tak w ogóle to za co wrzucili Wrzoda do koloni bo na pewno nie za zabójstwo.

--- Koniec cytatu ---

Sry ale nikt ci krzywdy nie zrobi jesli przeczytasz posta powyzej swojego..

Wrath:
Ja tego nędznego zgreda nigdy nie zabijam po prostu omijam go i mam po sprawie.No ale jeżeli już zdarzy się że się do mnie odezwie to nie przeszkadza mi to za bardzo no ale jak grałem pierwszy raz to się nawet cieszyłem że się do mnie przyłączył może będzie mi potworki zabijał czy coś, ale nie ten kretyn na widok chrząszcza zwiewa gdzie pieprz rośnie dlatego jak się zdenerwuję to z premedytacją ...ebne mu.

A tak w ogóle to za co wrzucili Wrzoda do koloni bo na pewno nie za zabójstwo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej