Tereny Valfden > Dział Wypraw

Wyprawa do Numenoru

<< < (37/51) > >>

Anmarius:
Aragornie, tylko za pomocą mocnych czarów, a ja takich nie znam. Zapytaj się króla, ponieważ on jest potężnym magiem i na pewno znajdzie jakiś sposób. Chodź, pomogę Ci - powiedział Travis, po czym wziął na ręce Kapitana Armii Leyanoi...

Isentor:
IsentoR położył dłoń na ciele Aragorna uzdrawiając jego rany. Następnie zwrócił się do Kozłowa...
Ciekawa sprawa z tym grobowcem...Dragosani mógłbyś włożyć rękę w otwór znajdujący się w kopule ? Skoro kiedyś tymi ziemiami władały wampiry może chodzi o członka ów rasy.
Jeżeli chodzi o rysunek to bez wątpienia przedstawia on monolit. Zaś te cześć kropek ich rozmieszczenie...

Lees:
ÂŻyję chodź jestem mocno poraniony.lekka pomoc by nie zaszkodziła.

Dante:
Słuchajcie ! Przygotujcie broń znim Drago włoży tam ręke. Adanos wie co może z tego wsykoczyć. Po tych słowach wyciągnałem mój miecz i ustawiłem się do ataku. Reszta tak samo. Przyblizylem sie do IsnetoRa i spytalem " Krolu jak myslisz kogo ten grobowiec skrywa? "

Daedagor:
Daedagor usłyszał pytanie Dante do Króla i odpowiedział dla Dantiego:
-Może ten grobowiec kryje jakiegoś Ostatniego Króla Wampirów. Ooo może tak być. A ja się trochę boję. Ale może być tam jeszcze jakieś przejście. Cholera! Jak ja nie lubię takich grobowców. Ej, Ass. Może znajdują się w tym grobowcu jakieś skarby - powiedział Daedagor do Assasyna.
-O, tak napewno - odpowiedział Assasyn. Po tej odpowiedzi Daedagor razem z Assasynem odsunął się od grobowca. Drago coraz bardziej zbliżał się do grobowca, a Daedagor czekał z wyciągniętą bronią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej