Tereny Valfden > Dział Wypraw

Wyprawa do Numenoru

(1/51) > >>

Isentor:
Słońce powoli chyliło się ku zachodowi, z ulic ustępowali mieszkańcy miasta. IsentoR czekał w porcie na pozostałych członków wyprawy. Wszedł na "Burzę", galeona jednego z jego okrętów; oparł swe ramiona na belce i w zadumie oczekiwał na pozostałych.

Członkowie wyprawy:
- IsentoR
- Darkon
- Assasyn
- LONYSARD
- MeGorT
- Aragorn
- Daedagor
- Boba Fett
- Kozłow
- Lord Sado
- momo
- Crisis
- Dragosani
- Anaconda
- Fragenstein
- Tkoron
- Kapitan Greg
- Travis
- Lees
- Dante147
- Arti

Każdy z was zamieszcza statystyki przedmiotów, które zabiera oraz spis jego umiejętności, pamiętajcie o:
Broń Biała - maksymalnie dwie w przypadku posiadania tarczy bądź broni palnej jedna
Broń Palna - maksymalnie jedna w przypadku dwóch broni białych bądź broni białej i tarczy żadna
Tarcza - maksymalnie jedna
Pierścienie - maksymalnie cztery
Amulety - maksymalnie jeden
Złoto - dowolnie
Zbroja - maksymalnie jedna

WYMAGANY OBRAZEK
[img]http://img105.imageshack.us/img105/940/isentornecrook5.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Umiejętności Bojowe
- Walka Kosturem Poziom III
- Odbijanie Zaklęć Kosturem
- Walka Bronią Jednoręczną Poziom III
- ÂŁuk - Poziom II

Umiejętności Magiczne
- Magia Ogólna
- Magia Ognia
- Magia Wody
- Magia Natury
- Nekromantacja

Nazwa Broni: Oddech Mortis
Typ: Dwuręczny
Rodzaj: Kostur
Jakość Wykonania: Mistrzowskie
Poziom: III
Dodatkowo: Błogosławiony Oręż, Magia ÂŚmierci

Nazwa Zbroi: Płaszcz Krwi
Typ: Całkowita
Rodzaj: Szata
Jakość Wykonania: Mistrzowskie
Poziom: III
Dodatkowo: Błogosławiona Zbroja, Mistrzowska Zbroja, Magia ÂŚmierci

Sakiewka: 1300 sztuk złota

Kozłow:
Kozłow wszedł do portu. Szedł ulicami, rozglądając się. Zoabczył statek wyprawy. Wszedł na pokład. Ujrzał króla
- Witam cię Isentorze. - powiedział, po czym oddalił sie w stronę burty, oparł się o nią i patrzył w morze.

[img]http://images21.fotosik.pl/217/222ac137c75fa255med.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

STATYSTYKI
Umiejętności
- Wyrabianie Broni Jednoręcznej
- Wyrabianie broni Dwuręcznej
- Mistrzowskie Kowalstwo
- Kowal Mieczy poziom III
- Kowal Toporów Poziom III
- Zatruty Oręż
- Walka Toporem poziom III
- Błogosławiony Oręż
- Mistrzowski Oręż
- Kowal Ostrzy Poziom III
- Strzelanie z Łuku poziom III
- Skradanie

Broń biała
Ohsiański Topór
Typ - dwuręczny
Rodzaj - topór
Wykonanie - mistrzowskie
Poziom - III
Specjalne - Mistrzowski Oręż
Opis - Topór ten świetnie leży w dłoni. Mimo iż jest dosyć cięzki, można nim swobodnie walczyć. Zadaje spore obrażenia, szczególnie z zamachu. Obustronne ostrze pozwala na rożnorakie formy ciosów. Kolec u nasady, pozwala na dobicie przeciwnika, tudzież zadawanie ran kłutych.

Zbroja
Zbroja Członka Klanu
Typ: Całkowita
Rodzaj: Skórzana
Jakość Wykonania:Amatorskie
Poziom: I
Dodatkowo: Brak

Sakiewka: 730 szt. zł.
--------------------------------
Kozłow przechadzał się po statku. Po chwili zauważył, że nie ma na nim nikogo z klanu.
"O matko to nie ten statek... Niedługo wejdę do pieca hutniczego, myślac, że to mój dom..." - pomyślał. Wybiegł ze statku króla i poszedł do szkunera Ohsi.

Darkon:
Darkon był jak zwykle spózniony. W popłochu dobiegł do łodzi, gdzie wszyscy już rozmawiali bądz trenowali walkę. Podszedł do wynajętego kapitana i podał mu odpowiednie informacje:

(obrazek nie wiem czemu, ale zniknął w moim domostwie - na razie zamieszczam info bez obrazka, a tym zajmę się już jutro - edycja postu)

- Nazywam się Darkon i byłem myśliwym w regionach Elanoi, ale nie będe tu opowiadał całej mojej historii. Mój obecny majątek to 118 szt. złota. Jestem radnym Ombros, porucznikiem w Garnizonie ÂŁuczników oraz czeladnikiem kowala miejskiego. Teraz opowiem o moich umiejętnosciach...

Posługiwanie się bronią:

Dobrze posługuję się kuszami (3lvl)
Broń jednoręczna nie jest mi obca, aczkolwiek dopiero zaczynam edukację dotyczącą walki tej broni (1lvl)

Magia:

Jak większość mieszkańców Ombrosu magia nie jest mi obca, przynajmniej w poziomie przeciętnym, albowiem umiem na zawołanie uśpić daną osobę (czar "Sen")

Umiejętności rzemieślnicze:

Jestem czeladnikiem w miejscowej kuzni, więc kowalstwo nie jest mi obce (Amatorskie Kowalstwo, Zaawansowane Kowalstwo, Wyrób broni jednoręcznych, Kowal mieczy I, Kowal toporów I)

Posiadam stary, krótki miecz

Stary, krótki miecz
- Jednoręczny
- Miecz
- Amatorskie
- 1 lvl
- Zardzewiały oręż, który znalazłem podczas jednej z misji, które przyszlo mi stoczyć, bym zostal wampirem

oraz moją pierwszą kuszę

Amatorska kusza
- Jednoręczna
- Kusza
- Amatorskie
- 1 lvl
- Moja stara, amatorska kusza

Następnie ruszył szukać Kozłowa, który mimo to, że zaczął się pózniej przygotowywać, już kręcił się po statku oraz Lorda Sado.

Dante:
[img]http://img69.imageshack.us/img69/3149/dsadasdasur4.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Dante szedł w stronę burzy wraz ze swoim przyjacielem , Kotem Neo. Na statku widniały trzy sylwetki. Byli to Kozłow i jego czeladnik Darkon a o belkę opierał się IsentoR. Podszedł do tego ostatniego i rzekł "Jestem zwarty i gotowy". Poczym skierował się do Kozłowa i zadał mu pytanie "Mówiłeś coś o jakimś klanie.Mógłbyś wyjaśnić?

Moje Umiejętności  :  I poziom walkie mieczem

Ekwipunek : Amatorskie ostrze

jakość: Amatorska

poziom: I

Anmarius:
Witaj, królu ! Jak tam samopoczucie ?
- Aa, dobrze... Lepiej idź się przygotować do wypłynięcia...

[img]http://img61.imageshack.us/img61/1431/travusddduc7.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Umiejętności:

Walka kosturem, Poziom I,
Walka bronią jednoręczną, Poziom I
Czary:
Rój,
ÂŚwiatło,
Sen,
Telekineza,
Kula Ognia,
Ognista Aura,
Lekkie Leczenie,
Ognista Strzała.
Ekwipunek:
Nazwa Broni: Język Topielca
Typ: Jednoręczny
Rodzaj: Miecz
Jakość Wykonania: Profesjonalne
Poziom: II
Dodatkowo: ----
Opis: Krótka broń (ok. 50 cm), obusieczna, nadaje sie do szybkich pchnięć,
nieporęczna przeciwko dużym broniom, broń dla początkujących wojów ;)
1x Mikstura regenerująca siłę,
1x Mikstura lecznicza
Zbroja:
Nazwa: Podstawowa szata miasta
Poziom: I
Jakość Wykonania: Amatorskie
Dodatkowo: ----
Opis: Zwykła, niczym nie wyróżniająca się szata mieszkańca miasta
Travis, udał się do Drago, porozmawiać o Leyanoi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej