Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Fanatyzm gier Gothic

<< < (8/13) > >>

krassus:
Ja przeszedłem Gothica II Noc Kruka wiele razy. Każdą postacią kilka razy. Czy można mnie uznać za fanatyka? Możliwe że tak. I jestem z tego dumny!!!

Nakiel:
Gothic to nie jest przełomowa gra, ale jest ona jedną z najlepszych i najpopularniejszych gier cRPG na rynku. Co do fanatyzmu, dla mnie normalnym jest to, że ktos ma rożne tapety, motywy itp. w stylu gothica, ale przekroczeniem normalności są właśnie opisy typu "Innos mnie zesłał, abym chronił lud" lub kupienie 10 takich samych koszulek z napisem Gothic i noszeniu na zmianę to jest już choroba. Ja osobiście jestem gdzieś na przełomie między normalnością a nienormalnością   , ale dalej już się nie posunę.

Zigur:
Czy można mnie nazwać fanatykiem? Z pewnością tak, przeszedłem bwiem Gothic 1 około 70 razy i znam tą gre na pamięć krok po kroku.
PS: Teraz uczę się dialogów (tych głównych przynajmniej )

Baś-ka:
Ja tam wyrosłem z gothica,fajna gierka swego czasu też byłem fanatykiem (czasem mi się gothic śnił po nocach) ale teraz obojętne mi czy zabijam bandytę czy gorna to tylko gra fajna ale gra, po za tym zigur tobie radziłym znaleść sobie jakies hobby wychodzić z kumplami to najlepsze na wyleczenie się z tego fanatyzmu. Powiedzmy sobie szczerze co nam w życiu da jakis gothic po za godzinami zabawy, zaniedbywaniu kumpli,szkoły itp.
A wracając do fanatyków którzy wyznają beliara   (już samo zdanie jest śmieszne) to już jest poważna choroba psychiczna tak samo jak "niby" przechodzenie gothica 70 razy, trzeba się z tego leczyć!

Jeśli chodzi o mnie przeszedłem gothica 5 razy, Gothic 2 7 razy Noc Kruka raz no a trójki nawet nie zamierzam (nie że mi się nie podoba, za dużo kasy na sprzęt potrzeba).

BeoWolf:
Ja bardzo lubie Gothic'a,w Avatarach umieszczam "Portrety" NPC'ów z Gothic'a i często na forach używam jednego z imienia z tej gry.I nie uważam to za "Fanatyzm"ale Ci co zrobili ten posąg Innosa z betonu XD XD XD żal.pl !(są nawet gorsi od wyznawców Spagetti xD)albo ten dzieciak "Wole Beliara" XD Musze go poznac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej