Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona misja

<< < (6/26) > >>

CKO$C@R:
Moją ulubioną misją jest

1 Szukanie kamieni ogniskujących ponieważ jest długa ciekawa i to ze nasi kumple nam pomagaja przy kazdym kamieniu jest bardzo fajne.

2 Grobowce orków misja jest fajna mroczne klimaty pełno orków bardzo fajna misja z zabijaniem wczesniej wymienionych bestii.

Sir_William:
Moja Ulubiona misja w Gothic I to: Wymarsz do Niecałkiem Wolnej Kopalnii

Po pierwsze: Możne sporo doświadczenia zarobić.
Po drugie: Można pomóc odwiecznemu wrogowi ludzkości Orkowi.
Po trzecie: Zadanie od Orka-Niewolnika także mi pasuje bo wymaga zapisania sią na "Wycieczkę" po Kolonii Górniczej.

Pozdrawiam,
Sir William

Już się tutaj wypowiadałem, ale postanowiłem zrobić to jeszcze raz.

Moją ulubioną misją jest Pozbycie się Mordraga. Dlaczego?
* Można je wykonać na różne sposoby
* Poznamy NO (ewentualnie)
* Możemy je "skopać" i narobić sobie problemów w SOPodoba mi się najbardziej ze względu na pierwszy punkt. Nie jest wiele takich misji w Gothic I, dlatego jest to swoistego rodzaju rodzynek.

A jak z waszymi upodobaniami?

Gonzo:

--- Cytat: Arkhan ---Moją ulubioną misją w Gothic I jest Wcieczka do Starej Kopalni w celu zabicia Królowej Pełzaczy. Cóz, można dużo doświadczenia nabić, poza tym wyciwczyc sie w walce Mieczem, troche sie najeść strachu w nieoświetlonych szybach   .

Z wyrazami szacunku...

--- Koniec cytatu ---

Szacunek, do dzis pamiętam, jak łąziłem po tych korytarzach i nie mogłem niczego znaleźć. Pewnego razu sie wzmogłem ( wlączyłem na maksa swiatło i zawołałem mamę, zeby sobie u mnie telewizor pooglądała, nie ma to, jak miec 9 lat :P) i wszedłem do tej rurki i ide ide ide i nagle spadłem i trafiłem w jakąś ochydną pajęczyne i tam było mnóstwo pełzaczy. Myślałem, ze wykituje ze strachu. Kuzyn przyjechał po dwóch tygodniach i mi te misje przeszedł :P.

Zgadzam sie w 100%, ze jest to jedna z ciekawszych misji. Szacun...

PS: Tak nie omieszkam wspomnieć, ze jakieś dwa lata temu przemogłem sie i ( bez mamy w pokoju i tylko z małą lamkpą) przeszedłem te misje >SaM<. PzDrO :].

Simon:
Moją ulubioną misją jest jak u większości poszukiwanie kamieni ogniskujących, ze względu na różnorodność i towarzystwo przyjaciół. Lubię też misję Chromanin i Cmentarzysko Orków.
Poza tym bardzo lubię początek gry, kiedy jest mnóstwo zadań, a postać nie jest rozwinięty i trzeba się trochę pomęczyć. Później jest już za łatwo.
Nie cierpię za to misji z odbijaniem Nowej Kopalni, ze względu na buga z Gornem, który co chwilę nas atakuje, mówiąc, że pobiliśmy jego kumpla.

Elrond Ñoldor:
Dla mnie najlepszą misją jest prosta misja     HEHE np. wywalenie Krzykacza do pracy.
No ale lubie pomęczyc sie z bardziej złożonymi misjami, np. Zaginiony strarznik Nek.
Niewiem czy taka misja była, ale fajnie wybijało mi się wszystkich w Starym Obozie,
kiedy zdobędziemy do niego rune teleportacji.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej