Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona misja

(1/26) > >>

MenThor:
Jaka jest wasza ulubiona misja w G1? To znaczy, którą przechodzi wam się najprzyjemniej i dlaczego? Proszę o wyczerpujace odpowiedzi  

Moim ulubionym zadaniem jest szukanie kamieni ogniskujących. Poznajemy wtedy swoich najlepszych kumpli, zwiedzamy całą kolonie i wogule bardzo ciekawa misja. Tyle tylko, ze później okazuje się, że na marne poszło ich szukanie, ale przecierz przyjaźń jest bezcenna. Oprócz tego też lubię misje w Starej Kopalni, gdzie zabijamy królową pełzaczy. Lubie ja dlatego chyba, że wtedy zawsze pare poziomów skakałem do góry i dużo expa szło. Za pierwszym razem bardzo byłem ciekawy co znajdę. I w ogule lubię do dzis tą miejscówkę.

Arkhan:
Moją ulubioną misją w Gothic I jest Wcieczka do Starej Kopalni w celu zabicia Królowej Pełzaczy. Cóz, można dużo doświadczenia nabić, poza tym wyciwczyc sie w walce Mieczem, troche sie najeść strachu w nieoświetlonych szybach   .

Z wyrazami szacunku...

Oromis:
Moje ulubione zadaniem jest poszukiwanie ksiąg Chromaninu (choć nikt nam go nie zleca).Według mnie jest to
jedno z trudniejszych zadań w całej grze jeśli nie najtrudniejsze, poznajemy podczas poszukiwań przemieżamy
sporą część Górniczej Doliny i właśnie dlatego to zadanie podoba mi się najbardziej   .

Ret Sam:
Moją ulubioną misją w pierwszej części gry jest misja w której odbijamy wolną kopalnię.Idziemy razem

z Gornem i zabijamy strażników.Można przy tym zarobić bardzo dużo exp.

Devristus Morii:
Moją ulubioną misją jest zbieranie kamieni ogniskujących , ponieważ spotykamy wszystkich swoich przyjaciół i jest współpraca

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej