Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Homotubisie?
Elrond Ñoldor:
Zawsze na świecie znajdą się debile którzy wszędzie widzą gejów, lesbijek i innych z podobnymi schorzeniami, ale powiedźcie mi jedno jak czterolatek może wiedzieć o homoseksualistach, ja w ich wieku nie znałem pojęcia „sex” nie wspominając o pewnych odchyłach związanych z tym. No ale oczywiście idioci zaraz pomyślą że chłopaki zaczną nosić torebki i sukienki. Tacy ludzie wszędzie widzą homo, we wszystkich bajkach, w tych opisanych powyżej, tylko zastanawia mnie co promuje Miś Uszatek albo Reksio,a Bolek i Lolek? ;D
Arkhan:
No tak oczywiście niema to jak wrócić ze szkoły, włączyć telewizor i od razu ukazuje się super napis "Teletubisie propagują homoseksualizm?" W sumie to nie wiem, czy śmiać się czy płakać.
Wiecznie moherowe do szpiku kości LPR zawsze będzie w coraz to nowszych bajkach dostrzegać złą masońsko-jehowsko-żydowską robotę. No bo przecież, ten dzieciak zabrał tamtemu lizaka, i to czyni z niego wielkiego bandytę. Czy nie można nic innego zrobić, jak obciąć łeb w imię Allacha jak to robią islamscy fanatycy którzy z islamem nie mają wiele wspólnego?
--- Cytuj ---kryją się sygnały podprogowe wysyłane do dzieci
--- Koniec cytatu ---
Tak, Teletubisie oglądają przyszli towarzysze zgon xD:D
No właśnie ktoś tu dobrze wspomniał o Bolku i Lolku, czy Reksiu, Myszce Miki która kojarzy się ze zbreźnymi częściami ciała - (co nie długo zostanie zdjęte i nie będzie niczego - Proroctwo Konona na A.D 2007) - pzdr dla PiS'u....
Generalnie to jest czysta kompromitacja na forum międzynarodowym. I to wszystko, co mam do powiedzenia.
Dairin:
Ja czasami oglądam Teletubisie jak nadaży się okazja (pracuję w przedszkolu i muszę czerpać wenę :D:D) i uważam, że bajka jak najbardziej jest dobra dla dzieci. Nie ma w niej przemocy, co możemy zobaczyć w bajkach przykładowo na Cartoon Network, czy Jetix. Tam są jakieś latające Spidermany, X-many i w ogóle, strzelają, zabijają się itd. Ja w sumie wychowałam się po części na Teletubisiach i na gadających ciuchciach i uważam, że Teletubisie są z pewnością bajką odpowiednią dla dzieci.
Co Ci politycy nie wymyślą, to jest po prostu szok. A zamiast w końcu wpaśc na ciekawy pomysł dotyczący sytuacji Polski, oni roztrwaniają sie nad tym, czy Teletubisie promują złe wartości, czy nie. Jeśli ktoś jest homofobem i przeszkadzają mu inne orientacje seksualne, to ich symboli czy wartości promujących homoseksualizm dopatrzy się we wszystkim.
Metztli:
Tak, taki trzy latek ogląda teletubisie i myśli sobie - Tak, to jest pedał.. nie mogę tego oglądać... -
Nie no, jak o tym przeczytałam to mnie rozbroiło, przecież to jest bajka która raczej nie wpływa negatywnie na dziecko. Wiem coś o tym bo często siedzę z dziećmi... No ale ja jestem tylko nieświadomą dziewczyną, która swoim bratanicom pokazuję bardzo wulgarną bajkę z homoseksualistą w tle...Właściwie tak jak pisze Isentor to każdej bajki można sie czepić...
Ale bajek promujących agresje, przemoc to już sie nie czepiają... No jasne, najlepiej puścić takiemu sześciolatkowi Supermena, Batmana albo innego superbohatera który rzuca czym popadnie i sie cieszy...
To żałosne...
Respev:
Rozwinę moją wcześniejszą wypowiedź. Ludzie, którzy myślą, że mężczyzna odmiennej ortientacji seksualnej, ubiera się w babskie ciuszki lub zachowuje się jak kobieta, niech przyjmie to do wiadomości, że jest prawdopodobnie homofobem. Osoba potocznie zwana gejem nie odróżnia się od hetero wyglądem. Jedynie po czym można takową poznać, to "złamany nadgarstek". Interesuję się od niedawna tym środowiskiem męzczyzn (w sensie interesowanie jako zachowanie tychże osobników, a nie popęd seksualny). Jeśli mieszkacie w Krakowie, możecie się udać w miejsca, gdzie przebywa większość gejów. Ciekawe czy któreś z was potrafiło by ich odróżnić od hetero. Miejsca w których można ich spotkać:
- Na drogach dojazdówych do obwodnicy autostrady A4
- Pod kopcem Wandy
- W parku Jordana
- Na zalewie w Kryspinowie (niedaleko Balic koło Krakowa)
Jeśli Twinky ÂŁinki nosi torebke, to prędzej jest transwestytą, jednakże wtedy musiałby się malować itd
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej