Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Homotubisie?

<< < (4/5) > >>

LONYSARD:
Chciałem tylko powiedzieć że pomysłodawca tej głupoty na tym niezapszestanie .
Njapierw Teletubis a potem smerfy. Bo czy w smerfach ta z bląd fryzórą niechodzi z torebką . albo czy tam taki jedne smęrf niegapi się w  lusterko. Mówie wam że tak będzie .

Grison:
Hmm... Teletubisie propagujące homoseksualizm.   Kiedy po raz pierwszy to usłyszałem to od razu puknąłem się w głowę. A gdy zapoznałem się bardziej z tematem i dowiedziałem się o co toczy się cały ten wywód to zastanowiłem się czy na kobieta co to napisała jest normalna czy ma jakieś "odchyły".
Moje zdanie(podobnie jak innych ludzi z tego tematu) jest takie:
3-6-letnie dziecko oglądające ten program nie wie i nie rozumie co to jest homoseksualizm. I nie jest dla niego ważne to czy dany Teletubiś nosi taką czy owaką torebkę. A jeśli nawet jest ważne to spewnością nie wie, co ma oznaczać to, że teletubiś płci męskiej nosi damską torebkę.
Uważam, że bajka ma dobry wpływ na dzieci, gdyż nie pokazjue ona przemocy. Wyobraźcie sobie dziecko, któro codziennie ogląda Batmana, Spidermana, X-Menów czy inną kreskówkę tego typu. A teraz prosze sobie wyobrazić dziecko oglądające Teletubisie. I co? Zachowanie obojga dzieci jest zupełnie inne.
Ja(dzięki Bogu) wychowałem się bez Teletubisi gdyż ta bajka wydaje mi się poprostu tandetna ale nazwanie ją złą i niemoralną z powodu torebki wydaje mi się śmieszne, żałosne, niepoważne i nie wiem jakie jeszcze. Może kobieta pisząca tamten artykuł nie miała nic do roboty, a może poprostu chciała zwrócić na siebie uwagę.

Wrath:
No tu już przesadzili, takie rzeczy w telewizji, a jak małe dziecko oglądnie wiadomości i usłyszy że jego ulubiona bajka propaguje homoseksualizm, a ten mały człowiek pójdzie do rodzica i zapyta się co to jest homoseksualizm zacznie się tym interesować i sam się nim zostanie i kto tu propaguje homoseksualizm teletubisie czy politycy? A tak zbaczając z tematu to już się robi chore zanim się obejrzymy wszyscy homoseksualiści będą
linczowani i powstanie krucjata która oczywiście będzie w imię Boga to się nazywa obsesja.

Szarleǰ:
Oglądnąłem właśnie wiadomości na polsacie (tak, tak, wiem, dziwne, ale jedząc obiad cos tam oglądałem z bratem i zobaczylem reklame która strasznie mnie zaintrygowała). Dzięki naszemu choremu umysłowo babsku (i nie tylko dzięki niej) nasz kraj jest wręcz wyśmiewany w połowie krajów europejskich jak i w USA. Najpierw śmiano się w USA z Kaczyńskiego Jarosława że nie ma konta w banku a pieniądze oddaje matce (co też mi się wydaje śmieszne - nie to że nie ma konta w banku, ale to, że ludzie którzy nawet nie wiedzą gdzie jest Polska wiedzą że Kaczyński konta w banku nie ma... parodia), później z Ewy Sowińskiej i jej poglądów na temat teletubisiów, a następnie (albo wcześniej, sam nie wiem) z Macieja Giertycha, który za wszelką cenę stara się obalić teorię Darwina i udowodnić że od małpy nie pochodzi. We Włoszech, USA, boże pozapominałem krajów... ale nie ważne, w każdym razie Polska jest wyśmiewana na każdym kroku.
Podziękujmy rządowi.

Khaleb:
Cała ta sytuacja z torebką jest dość śmieszna i idiotyczna. Mój mały kuzyn oglądął kiedyś tę bajkę, a ja z racji tego, że musiałem go pilnować zobaczyłem co ogląda. Akurat leciały teletubies, czy jakoś tak. Po pewnym czasie spostrzegłem, że ten fioletowy ma jakąś torebkę, jednak się tym nie przejąłem. Wniosek z tego taki, że skoro 17-letni facet nie zwraca na to uwagi, to czy małe dziecko zapyta: czy teletubies jest gejem,  bo nosi czerwoną torbę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej