Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Homotubisie?
Respev:
Ja zadam takie głupie pytanie - skąd mogą wiedzieć, że ten teletubiś nie jest płci żeńskiej?:| Pewnie jeśli tak by było, to zaraz by sie feministki doczepiły, że jest trzech facetów i jedna baba, a nie po równo.
Szarleǰ:
Tinky Winky
#
największy Teletubiś
#
kolor: fioletowy
#
antenka: trójkątna
#
#
przedstawiciel: Europejczyków (różowawa twarz)
#
zabawka: czerwona torebka
Oficial site nie możę kłamać ;].
Jak widać, jest dwóch osobników płci żeńskiej oraz dwóch płci męskiej.
Zapewne gdyby nie było pewności czy to facet, to nie przypieprzano by się do byle czego, choć też nie wiadomo. Wszystko jest możliwe. Jednakże, mówicie że tylko w polsce ten problem? A właśnie, oglądając informacje, słyszałem, żę w USA również odkryto symbole homoseksualizmu w tinki łinki, mianowicie trójkącik, fioletowy kolor, no i torebki nie da się pominąc. Ale cóż... chore mózgi niektórych osób muszą pracować. Bo nie zmienie zdania, a jest takie, że nikt w teletubisiach nie miał zamiaru promować homo.
--- Cytuj ---Kubuś Puchatek i jego miłość do chłopca no związek homoseksualny BA zoofilia, że już nie wspomnę o brykaniu tygryska...zakazać.
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak, jeszcze lata z gołą dupą po całym stu-milowym lesie i wszystkiem zadaje pytanie, czy mieliby może ochotę na małe co-nieco ;]. Co jak co, ale brzmi to śmiesznie.
Dark:
Ta informacja rozeszła się z prędkością światła. Wszyscy pływacy z mojego i nie tylko klubu mówią tylko o tym, heh czego to polacy nie wymyślą :]
Pan Kleks - agent wywiadu
donald - ekshibicjonista
uszatek - wandal i przestępca
Kozłow:
Ach ten nasz kochany PiS i jego cudowne wymysły i pomysły. Podobnie jak pan IsentoR uważam, że można podpiąć promowanie homoseksualizmu do każdej bajki. Gargamel ma Klakiera - zoofil, bajka o babie jadze - jako wstrętnej kobiecie - pedofil, zamykającej dzieci...Eh wszystko to chore wymysły ludzi, takich jak pan Wierzejski czy inne osobliwości LPR - u. Nie twierdzę, że Teletubisie są bajką normalną, bo zawsze mam wrażenie, że za zasłoną z kwiatków, śpiewających prysznicy i skaczących stworków, kryją się sygnały podprogowe wysyłane do dzieci :D (mam fobię xD). Jednak w żaden sposób nie można oskarżać nawet tak odmóżdżonej bajki za coś, co promuje homoseksualizm, a jeżeli nawet, to dziecko na pewno weźmie przykład z Tinkiego i zacznie nosić damskie torebki i wyrośnie nam całe pokolenie wrednych gejów!!! - coś a'la Wierzejski :D
Bolek i Lolek śpią razem w namiocie, czyli są homo, a czasami robią trójkąt z Lolą
Reksio nie ma genitaliów, więc jest to symbol kastracji i musi zostać usunięty
Miś Uszatek nie odmawia pacierza przed snem i tym samym propaguje bezbożność
Smerfy to banda zboczeńców, których gania Gargamel, chcący zapewne ich wykorzystać seksualnie
Kubuś Puchatek lata w negliżu, a prosiaczek całkiem nago. Maleństwo żyje bez ojca (zauważcie, ze ciągle jest matka), więc sprzeciwia się idealnemu wzorcowi rodziny
Maksous:
Rany rany, ci nasi politycy nie mają co robić tylko sprzeczać sie o głupstwa. No powiedzcie mi czy spór o teletubisie i czinkiego winkiego (nie wiem jak to się pisze) przystoi politykom?? Dzieci napewno nie mają zarzucanych skojarzeń (no może niektóre).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej