Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Walka obozów

<< < (11/19) > >>

MattiR:
Uważam iż na płaskowyżu  strona która jest liczniejsza i lepiej uzbrojona.

A w Starym Obozie jest kilku niezłych wojowników jak na przykład Thorus, Bloodwyn, Flecher.Jest też Scatty i Kirgo. Mają też wielu świetnych łuczników jak Diego i Cavalhorn. W zamku jest wielu ludzi, których imion niestety niepamiętam ale, są też nieźli w te klocki.

Nowy Obóz jest też dobrze uzbrojony i liczny, ma prawdziwego dowódcę Lee. Są też tam dobrzy wojownicy jak Gorn, Torlof, Cord i paru innych. Mają dobrych łuczników jak dwóch stojących przy drodze do miejsca wymiany, Wilka i paru innych gości.

ÂŚwiry z Sekty odpadną raczej szybko. Mimo iż mają Y'Beriona i Angara to są raczej słabi, mniej liczni i gorzej wyposażeni. Ich Strażnicy ÂŚwiątynni nie pomogą chyba że wyskoczyli by Guru ze swoją magią, ale sądze że pozostałe obozy starały by się wyelimonować Guru.

Można by też uwzględnić obozy które dodaje mod Mroczne Tajemnice. Niestety tego mod nie mam i nie znam liczebności tych obozów, ale lepiej ich nie lekceważyć.

Injaczej było by w górach:

Wygrał by ten który ma lepszą "partyzantkę".

Nowik:
Ja uważam że wygrałby Nowy obóz ponieważ Stary obóz to cieniasy tak samo jak ich przywódca a NO ma Lee który był generałem królewskiej armii.A także dobrych ludzi  takich jak magowie wody czy najemnicy a dla obozu bractwa najlepiej by było dla nich żeby nie mieszali się w takie bitwy poniewarz są słabo uzbrojeni i mają garstkę dobrych ludzi

Crystek:
no nowik to prawda z tymi cieniasami bo nawet w tym obozie jest taka ranga Cień(as) ale nie wierze zeby nowy oboz wygral ze starym?? no co ty.    no i magowie sa tez w starym obozie  

MattiR:

--- Cytat: Crystek ---no nowik to prawda z tymi cieniasami bo nawet w tym obozie jest taka ranga Cień(as) ale nie wierze zeby nowy oboz wygral ze starym?? no co ty.  

--- Koniec cytatu ---

A może jednak
wszystko zależy od rozplanowania walki przez dowódców
A także od terenu jak już pisałem
Płaskowyż to jednak mało prawdopodobne miejsce bo chyba niema nic takiego w Kolonii.

Crystek:
gdyby tak walczyly miedzy soba stary i nowy oboz to by kopacze, cienie i szkodniki  ucielki, Corristo by walczyl z saturasem inni magowie by walczyli miedzy sobą, najemnicy na straznikow... lee by nie pokonal gomeza bo gomez jest niesmiertelny itp... itd...

Jeśli 4 raz napiszesz double posta to licz się z konsekwencjami...opcja edytuj nie boli. - Triv

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej