Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
G4 w drodze oraz nowy developer!
Beleg:
Wydanie kolejnej części sagi Gothic nie ma najmniejszego sensu. Trójka wszystko kończy. Nie ma już Bezimiennego, a nawet gdyby powstała czwórka to fani nie zaakceptowaliby nowego bohatera(przynajmniej ja).
Poza tym z każdą kolejną częścią Gothic traci ten swój klimat i urok dzięki któremu tu jesteśmy.
Podam taki przykład: w jedynce poznajemy przyjaciół i miło wszystkich wspominamy, w dwójce najbardziej przywiązujemy się do starych znajomych i lubimy tylko kilku pozostałych ludzi, w trójce żadna z napotkanych osób nie jest nam bliska , wszyscy są obcy(oprócz dawnych znajomych oczywiście).
Czwarta część nie spodoba się starszym graczom, bo straci całkowicie ten czar.
Onar:
--- Cytuj ---Z punktu widzenia gracza jestem przeciwny.
--- Koniec cytatu ---
A ja wręcz przeciwnie. Gothic jest dla mnie najlępszą grą z najlepszych i chciałbym żeby było 4. Ale jeżeli wyjdzie na rynek to jeszcze w tym roku to będzie wiadomo że odwalili lipe. Więc niech sie do tego przyłożą. :)
Diegomir:
Faktem jest że postęp techniczny idzie do przodu i nikt już nie będzie robił gry na ZenGine z 2001 roku, tylko będzie się starał o jak najlepszą oprawę wizualną. Co do kontynuacji to jestem ZA, sam nie wiem dlaczego. Może dlatego, że przywiązałem się już do tej serii. Jeśli wyjdzie, zagram
Wishmaster:
Nie grałem w gothica III ale uważam że twórcy powinni skończyć wątek bezimiennego. Jestem za wyjściem kolejnej części ale chciałbym żeby rozpoczęto wątek nowej postaci (w tym samym świecie). Mi by pasowało gdyby gracz miało okazję przeżyć wydarzenia z Jarkrndaru naprzykład wcielając się w Quachodrona.
Nero:
Cały Gothic straci sens jeżeli nie będzie Pirania Bythes!!
Lepszy był by dodatek który zakończył by sagę Gothic.
Trylogia będzie zdecydowanie lepszym posunięciem niż Gothic 4.
I co jeszcze wymyslili!! Gothic na konsole!! Ich porypało<za przeproszeniem> Gothic jest grą stworzoną na PC. Nie wyobrażam sobie Gothica na konsole.
Cóż krutko muwiąc nowy developer to złe posunięcie tak samo jak Gothic na Konsole
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej