Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

G4 w drodze oraz nowy developer!

<< < (5/12) > >>

Gronan:

--- Cytuj ---Wydawca doskonałej serii Gothic – JoWooD - poinformował, że negocjacje z potencjalnym deweloperem Gothic 4 weszły w fazę finałową.
Jak do tej pory główną przeszkodą na drodze do powstania kolejnej odsłony znanej serii był konflikt pomiędzy wyżej wspomnianym wydawcą, a deweloperem – Piranha Bytes. Obie firmy postanowiły zakończyć współpracę, co nie wróżyło dobrze kontynuacji sagi Gothic.

Jednak ostatnio przedstawiciele JoWooD poinformowali, że rozmowy z nowym deweloperem są już bardzo zaawansowane, a wielbiciele serii mogą odetchnąć z ulgą.

Co do samego Gothica 4, to na razie wiadomo tylko tyle, że pierwszy raz ma trafić również na konsole nowej generacji.
--- Koniec cytatu ---

Onet

--

--- Cytuj ---Jak poinformował JoWood, rozmowy z nowym developerem serii gier Gothic mają się ku końcowi. Wiadomo również, że kolejna kontynuacja przygód bezimiennego bohatera w pierwszej kolejności ukaże się na popularne konsole. Jak dotąd główną przeszkodą ku powstaniu Gothic 4 było stanowisko Piranhy Bytes, przez co wydawca postanowił z nimi zakończyć współpracę. Tym samym czwarta część Gothica zostanie wykreowana przez inne studio.
--- Koniec cytatu ---

Gothic.gram.pl

kill:
Walone Drewniane Jo... przeciez od samego poczatku PB planowalo 3 czesci... 4 nie chciali robic ( i mieli racje), a drewniaki ida tylko za kasą a ze na Gothicu zarobili kupe szmalu to jeszcze im mało....

Dla mnie Gothic bez PB to jak penis bez jajek... bez zartow.

Wg PB zrobia tego patha do G3, chocby dla graczy. Rownie dobrze drewniaki moga im wytoczyc proces o to ze dali im bete do wydania jako wersje finałową i beda musieli zrobic im tego patha...

canis:
Ale ja mam takie pytanie, jaka Firma będzie tym Developerem? Chciał bym wiedzieć jaka grupa będzie tworzyć kolejną część. Jesli nie PB ... to kto?

Arkhan:

--- Cytuj ---jaka Firma będzie tym Developerem? Chciał bym wiedzieć jaka grupa będzie tworzyć kolejną część. Jesli nie PB ... to kto?
--- Koniec cytatu ---

No tego to my nie wiemy poza tym są newsy pisane na stronie więc nie ma problemów ze znalezieniem dobrego źródła informacji. Pewnie zapytasz się kiedy się dowiemy, o nowej firmie. A dowiemy się wtedy kiedy PB uzna opublikowanie odpowiedniego infa za stosowne.

.:GoTHeR:.:
Gra należy do PB i tyle. (chociaż z prawnego punktu widzenia jest troche inaczej  )Mam nadzieje że to będzie jakaś dobra firma. Albo żeby Pb sie zlonczyla z firmą która zrobi G4. Ale JW to .......... jakich mało na świecie. Kasa kasa i kasa. NiECH JW ZBANKRUTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej