Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Gildia!

<< < (10/17) > >>

Noorex Jr.:
To tak:

GI = Szkodnik, Najemnik
GII = Paladyn
GIII = Paladyn

Cezus:
Decyzja trudna, bo wiele gildii mi się spodobało ale z każdej części postaram się wymienić jedną.
W Gothic 1 najbardziej spodobali mi się Cienie, ponieważ żyło im się dobrze, mieli wszystkiego pod dostatkiem, nie musieli wiele robić. Cały czas siedzieli w Obozie i pilnowali swojego złota.
Gothic 2 + NK - Tutaj najbardziej spodobali mi się Piraci. Siedzą sobie na odludziu gdzie nikt im nie przeszkadza, robią co  chcą. Nikt im nie każe co mają robić. Cały czas siedzą i nic nie robią.
Gothic 3 - Tutaj najbardziej spodobali mi się Gońcy Leśni wraz z Druidami. Siedzą sobie w lasach i pilnują spokoju, nie szukają zaczepki. Pilnują siebie i mogą cały dzień leżeć i nic nie robić.
Oto moje ulubione gildie.

Adaś:
ja zawsze lubilem fajne zbroje  w g1 moja ulubiona gildia to cien a w pozostalych jest nia paldyn :D

Lollo:
Lubie wszystkie gildie ale najbardziej lubie walczyć wręcz <rycerz> więc są to najemnicy oraz łowcy smoków.

Galeria_Ciastek:
W pierwszej części wybieram przeważnie Stary Obóz. Chodź Gomeza nie lubię, ogólnie ich siedziba jest fajna. W dwójce niezmiennie Paladynów. Bo najłatwiej :) . W trójce olewam i siekam wszystkich naraz. Ale jeśli miałbym wybrać to Orkowie. Czemu? Bo ludzie w G3 są... lipni. Postacie kiepsko nakreślone, same łyse pały, ogólnie nieciekawi. A Orkowie się wyróżniają. A jeśli chodzi o Pustynię to Asasyni. Z tych samych powodów co Orkowie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej