Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Gildia!

<< < (11/17) > >>

Axel Ontero:
w g1 najbardziej lubie cieni ponieważ mój ulubiony bohater(zaraz po bezim) Diego jest cieniem a w pozostałych to paladyni bo lubie lśniące zbroje :D :D

Selena:
Cień :D grając magiem miałam dziwną awersje do skakania w szacie maga , była taka  hmm odświętna. Stary Obóz najbardziej kojarzy mi się z I częścią i w ogóle sagą. Tak więc padło zdecydowanie na Cieni, chociaż, dla odmiany lubię sobie pograć każdą z dostępnych Gildii

Gromak:
Opiszę po jednej gildii z każdej części gry, więc nie będę się rozpisywał.

Gothic I :

Cienie(stary obóz oglónie mówiąc) - mimo tego że są pod strażnikami i magnatami,  to jedna z najfajniejszych gildii w G1. :> Grając jako cień, czuć cały klimat starego obozu(o którym pisałem w  innym temacie). Do tego niczego sobie zbroja.

Gothic II :

Najemnicy - ale nie łowcy smoków. Moje wyobrażenie to najemnik w lekkiej zbroi z jakimś super łukiem i mieczem jednoręcznym, coś w rodzaju myśliwego.Wszystko trochę się psuje, gdy trzeba zostać łowcą smoków, zmieniamy ubranie najemnika w nieciekawie wyglądającą zbroję, do której bardziej pasuje kusza i w ogóle taki kicz się robi z tej gry :<

Gothic III :

Orkowie - nie będę dużo pisał, Orkowa Zbroja działa na mnie tak, że aż sprzeciwiłem się Innosowi :D

Selena:

--- Cytat: Amen w 09 Sierpień 2011, 22:28:08 ---

Gothic III :

Orkowie - nie będę dużo pisał, Orkowa Zbroja działa na mnie tak, że aż sprzeciwiłem się Innosowi :D

--- Koniec cytatu ---
A ja jakoś nie potrafię sprzeniewierzyć się ludzkiej rasie :D ale moze dla tego pancerza o którym mówisz może :D

Gromak:

--- Cytat: Selena w 10 Sierpień 2011, 08:24:57 ---ale moze dla tego pancerza o którym mówisz może :D

--- Koniec cytatu ---

On jest taaaki śliczny! ;D Dam nawet obrazek. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej