Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Gildia!
Werewolf16:
W G1: Szkodnicy. Bardziej powinni się nazywać myśliwi niż pasożyty.
W G2: Najemnicy. Nie wywyższają się, są twardzi, mocni, umieją sie bić.
W G3: Nordmarczycy. Nie wiem czemu, po prostu podobają mi sie.
W G3ZB: Ludzie Gorna wiadomo czemu :D
Patero:
Zdecydowanie Magowie Ognia. Od zawsze lubiłem tą gildię, miałem do niej jakiś sentyment, często grając w pierwszą, czy też drugą część gry z uśmiechem na twarzy przyglądałem się ich codzienności. W pierwszej części wieczorem zbierali się w takim nastrojowym kręgu, zawsze żałowałem tego, że twórcy nie rozwinęli tego wątku, mogli przecież w tych zebraniach prowadzić elokwentne dyskusje dotyczące całej Górniczej Doliny.
Poza tym w drugiej części gry będąc magiem widać szacunek, jakim darzą ludzie sługów Innosa. Najmilej wspominam Handlarkę w Khorinis w porcie, która po zakończeniu rozmowy mówiła "Bezpiecznej podróży, wielki Magu!", co czyniło bez wątpienia grę bardziej nastrojową.
W trzeciej części Magowie Ognia stali się mi obcy, zdecydowanie bardziej polubiłem Mieszkańców Pustyni - Asasynów. Ich miasta pozwalają naprawdę poczuć się tak, jak w pradawnych czasach pełnych tajemnic i dziwności.
Tajer:
Gothic 1 Nowy obóz, Gothic 2 NK Strażnik Potem paladyn, Gothic 3 Mag a w gothicu 4 też raczej będe magiem
Akijl:
G1 mag ognia silna magia tak samo w G2 , a w G3 asasyni dużo kasy , walka 2 broniami i dobry pancerz.
Alistair:
G1 - Magowie Wody G2 NK (szkoda, że nie można dołączyć do magów wody) magowie ognia, G3 nordmarczycy - dobre pancerze i wogóle. tylko krainę mają taką sobie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej