Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Gildia!

(1/17) > >>

kubason:
W tym poście każdy z was niech opowie jaką najbardziej lubi gildie z całej serii Gothic
I parę zdanek o tej gildii.

Dobra więc ja zacznę. Moją najbardziej ulubioną gildią są Nordmarczycy, wielcy, silni jak woły ludzie. Wytrzymali na chłód i zmęczenie, zamieszkują północną część kontynentu.
Mieszkają w małych, lecz ściśniętych na górach wioskach, w których produkują nie zbędne produkty. Często można ich spotkać w kanionach lub polanach Nordmaru polujących na zwierzęta. Moja sygnaturka przedstawia jednego z nich.

Acha, możecię także opisywać gildie zrobione w modach, typu Mroczne Tajemnice

Czytając wasze post zrozumiałem że każdy z was(z niektórymi wyjątkami) najbardziej lubi gildie z G2 Noc Kruka, więc chyba tam były najciekawsze gildie z całej serii. Mówiąc szczerze ja uważam Noc Kruka za wspaniały dodatek, lecz zepsuli tam obozy. Moim zdaniem powinny być większe i mięć więcej ludzi. Bo trochę dziwne że z całej koloni przyszło tam tylko trochę bandytów.

KING <..::BezimiennY::..>

xmati06:
Moja ulubiona gildią we wszystkich częściach Gothica są magowie ognia. Posługują się potężną magią i pojedynek z nemi nie jest taki prosty. A jeśli zostaniemy jednym z nich to nasi przeciwnicy mają ten problem:) Magowie maja również bardzo fajne i dobre szaty. ÂŁadnie wyglądają i dobrze chronią. Magowie the best:)

Dark:
Moją ulubioną gildią są Paladyni czy jak kto woli rycerze. Lubie ich za ich poświęcenie mimo, że czasem bezsenswone, zbroje mają fajne, są dobrymi i  
silnymi wojownikami.

Elrond Ñoldor:
Czytając ten temat stanąłem przed dylematem ponieważ jest parę gildii które mi się spodobały, są to:

- Piraci – (tworzą tak jakby gildię) są fajni, mają poczucie humoru, żyją sobie na zapomnianej plaży, śmieją się tańczą, piją... co trza od życia więcej? A wiem, kobiet. ;)

- Bractwo z bagna – żyją sobie, nikomu nie przeszkadzają, palą sobie ziółko, ich czas sobie leci... i niczym się nie przejmują. Strażnicy maja fajne zbroje ;D

- Assasyni – wolny lud zamieszkujący mordercze, nieprzyjazne, gorące pustynie. Są świetnymi wojownikami, magami, kupcami, potrawią żyć w tak niegościnnych warunkach i jeszcze rozrastając się potężnie, czują do nich respekt ;)

canis:
Moją ulubioną gildią z całej serii Gothic (wliczając w to modyfikacje) są pradawni z modyfikacji "Mroczne Tajemnice do Gothica I. Są oni potężni, mają fascynujące zbroje i szaty (szata pradawnego i te zbroje paladynów czy coś.) Dzieje się u nich bardzo ciekawa akcja, interesujące że tacy wiekowi i doświadczeni.

Jeżeli z samych gier Gothic bez modów to oczywiście sądzę ze Magowie ... Ognia taak. Inteligentni ludzie (z wyjątkiem Pyrokara i Serpetesa w G2). Mają ciekawe szaty i mocną a co za tym idzie skuteczną magię. no i tyle.

Pozdrawiam Canis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej