Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Gildia!

<< < (8/17) > >>

nowy xard:
Hmmm... i mam dylemat, będę musiał wymienić kilka gildii.
1.Szkodnicy, lubię ich za fajne zbroje, wyluzowanie i to, że właściwie mogą robić co chcą ;D . Niektórzy z nich są dobrymi wojownikami (Lares, Wilk) i niektórzy są dość pomocni (Aidan, Buster, Wilk).
2.Piraci, ich także lubię za wyluzowanie, no i za grog ;D . Przewyższają szkodników umiejętnościami walki oraz tym, że chociaż też robią co chcą, to jednak mają szefa, który jest jednocześnie dobrym przyjacielem.
3.ÂŁowcy Smoków, kolejny raz lubię ich za wyluzowanie, a także fajne pancerze. Są oni świetnymi wojownikami, a niektórzy także kusznikami.
4.Magowie Wody, są bardzo mądrzy i mają ładne szaty. Są znacznie milsi i spokojniejsi niż magowie ognia. Władają potężną magią lodu i piorunów (Bryła lodu i piorun kulisty rulez!).

Zenek111314314:
A ja najbardziej lubie Najemników występują oni w G1 jak i G2 lubie ich za siłe fizyczną przecież Lee zatrudniał tylko najlepszych ludzi z całej Koloni w swoje szeregi.
No i jeszcze Magowie Wody są mądrzy potrafią świetnie posługiwać sie magiami a pozatym mają wspaniałe szaty.

Hirgot:
W Gothic I najlepsi są Magowie Wody, szanuje ich za mądrość i pomysłowość oraz błękitne szaty.
A za to w Gothic II lubię Paladynów za ich siłę fizyczną oraz za posiadanie zdolności magicznych.

asabel:
moją ulubioną frakcją są asasyni  B) bo mają fajne miasta  ;) są bogaci przez handel i dobrze walczą  :angry:  >:(

//Nie nadużywaj emotek - dm

Fariolin:
Z całej serii  gothic najbardziej podoba mi się frakcja Nordmarczyków.
Ponieważ nie poddali się orkom walczyli z nimi w otwartej walce i w końcu zwyciężyli a poza tym mają niezłomnych wojowników oraz myśliwych ale także najlepszych wytapiaczy i kowali na całym świecie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej