Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Gildia!
Foltest:
GI - Cienie, potem Strażnicy
GII - Strażnicy Miejscy, potem Paladyni
NK - Piraci
G3 - Buntownicy, ogółem ÂŚcieżka Innosa + Przygody w Nordmarze
Ogółem kierowałem się dobrą stroną z pozoru, ale w GII grałem Magami i Najemnikami, moim zdaniem na przyjazność itd. Najemnicy=Paladyni
Patty:
--- Cytuj ---Ja w G1 lubiałem Cieni
--- Koniec cytatu ---
Pisze się "lubiłem". Ale nieważne
Osobiście w Gothic 1 lubię Stary Obóz. Nie dzielę tej kategorii, ponieważ podobają mi się wszystkie gildie w tym obozie.
Gothic 2- tutaj są najemnicy. Swoboda, jaką lubię. Mają luźne zadania, są niezależni.
Gothic 2 NK- Wodny Krąg. Tajemniczy, rozwinięty system, dużo wpływowych ludzi pod swoją kontrolą. Chociaż głupio, że koniecznie trzeba do niego należeć, ponieważ lubię siedzieć w tawernie poza murami Khorins, a jako współtowarzysz kręgu, nie muszę płacić. I to mnie wkurza.
Gothic 3- Druidzi i Gońcy Leśni to moje ulubione gildie z trzeciej odsłony sagi. ÂŻyją sobie w lasach, nie przeszkadzają nikomu. Siedzą cicho. Mają ładne ciuchy.
Korzeń:
W Gothicu I to lubię grać magiem ognia, bo wtedy można zostać też magiem wody i nekromantą, czyli jakby zjednoczenie żywiołów...
W Gothicu II z NK to zwykle gram najemnikiem, bo to tak przyjemnie znów z Gornem rozłupywać czaszki orkom...
Tytan302:
Gothic 1-Strażnik
Gothic 2-Mag albo ÂŁowca Smoków
Gothic 3-Nie grałem.
Dementor:
GOTHIC I- Zdecydowanie nie mam ulubionej-chyba jednak Bractwo, z tego samego powodu co :Kerth:-zielsko ;)
GOTHIC II- Tam zawsze gram najemnikiem, ale od czasu do czasu schodzę ze szlaku pieniędzy i podążam kastą ognia
GOTHIC II; NK- No cóż-PIRACI! Zawsze lubiłem piratów w grach a ci, łagodni jak baranki, są świetną gildią
GOTHIC III- nie grałem, ale wybrałbym Nordmarczyków albo buntowników
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej