Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Gildia!

<< < (6/17) > >>

Robben:
Moją ulubioną gildią w całej seri Gothic, jest gildia ÂŁowców Smoków, przedewszystkim dlatego że mają świetne zbroje, które uważam za najładniejsze z wszystkich trzech części. Poza tym, ta gildia mnie w ogóle jakoś najbardziej fascynuje.

lonely95g:
Moje ulubione gildie:
w G1: podoba mi się w Bractwie ÂŚniącego, oni sobie siedzą i palą... Można pobiegać, pozabijać i jest dobrze. :)
w G2: najczęściej wstępowałam do  Magów Ognia bo podoba mi się perspektywa bycia wybrańcem Innosa, można rzucać fajne czary itp.
w G2/NK: j/w i podobał mi się też obóz piratów i także do nich dołączyłam, jest to bardzo ciekawa "gildia".
w G3: najciekawsze, ale i najniebezpieczniejsze życie mają buntownicy. To do nich dołączyłam i nie żałuję. Poza tym ciekawi są też Asasyni.

Hagen1995:
Ja grałem w gothic 1
Cieniem Strażnikiem pozniej magiem wody i nekromantą
Gothic 2 przeszedłem najpierw najemnikiem,łowcą smoków
A w gothic 3 Assasinem jakoś tak wyszło :D

Szkodnik6:
Gothic I - Nowicjusze - tak jak poprzednicy ze względu na zioło xD
Gothic II - ÂŁowcy Smoków
Gothic II Noc Kruka - Piraci
Gothic III - nie grałem xD

..::Diego::..:
W G1 zostaję Strażnikiem, ponieważ mogę wejść do Gomeza i obić Blizne i zabrać mu jego miecz(najlepszy jednoręczny).
W G2 NK zostaję Paladynem, bo wtedy wszyscy Cię szanują(oczywiście jeśli jest się Magiem Ognia to jeszcze bardziej Cię szanują, ale jednak...Cię szanują)
W G3 podążam drogą Xardasa, ponieważ orkowie i ludzie nauczyli się współpracować ze sobą i żyć w pokoju !!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej