Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Gildia!

<< < (4/17) > >>

XAR_DAS:
Najlepsi sa najemnicy , bo  są tam  fajni kolesie i jest Lee  nasz stary ziomal . Mają  fajną zbroję i  są tacy normalni a nie jak  paladyni  którzy ciągle  gadają : Bla, Bla  , Bla, Bla  w imię Innosa !   Lubię tez Buntowników  bo nie  podlizują się orkom  jak  orkowi najemnicy .  Buntownicy  też  są ruchem oporu ,  większośc jest zanim aniżeli za  orkami . A najbardziej lubię Nordmarczyków . maja  fajne zbroję  , fajna krainę  no i tylko  oni mogą  nas nauczyć kuć  z  rudy .

Thorbjørn:
W G1 najbardziej lubiłem Najemników.
 Najemnicy to mężni , odważni i nie żałujący piwa ludzie , którzy po prostu umieją stłuc orka.

W G2 i NK byli to : Najemnicy i Piraci.
 Piratów lubiłem za to , że są luzakami , umieją stłuc przeciwnika , umieją się dobrze upić i zranić będąc nadal wesołym.

W G3 uwielbiam 2 gildie : Druidów i Nordmarczyków.

Druidzi są fajni , poniewuż mają kamienie pozwalające na zmianę w zwierze ( każdy druid ma tylko jeden kamień )

Nordmarczyków lubię za to , że umieją stawić czoła niebezpieczeństwu . Ci ludzie są nawet odważniejsi od palladynów . Klany są świetnym miejscem na odpoczynek . Większość nordmarczyków to wojownicy , ale zdarzają się myśliwi.

Obie gildie mają wypas stroje.

Nero:
Moimi ulubionymi Gildiami z Gothic'a są Piraci  a także Magowie ognia!!
Piratów lubię dlatego, że mają fajne zbroje, rabują i ogulnie są niegrzeczni <bardzo>. Lubię ich także dlatego że mają fajne życie- rabują i hleją bimber w hektolitrach - ALE JA IM ZAZDROSZCZÊ

Magów Ognia lubię dlatego, że są bardzo trudnym wrogiem do pokonania - walą z daleka z czarów, a w gothic 3 także kosturem   . A poza tym są posiadają ogromną wiedzę i są zawsze i wszędzie szanowani. Ich życie to nauka i trening.

Airyx:
W Gothic 1 lubiłem magów ognia, bo mogli uzywać magii run i studiować wiedzę tajemną ;D Szkoda, że wymordowało ich (prawie wszystkich) to ścierwo imieniem Gomez. >:(

W Gothic 2 NK lubię paladynów, bo to nieźli wojownicy, mają fajne zbroje i czary. Lubię ich pomimo, iż to wrogowie mojego ulubionego boga: Beliara  :-[

W Gothic 3 nie grałem.

Byakugan:
Gratuluje 300 posta Airyx :)

Ja w G1 lubiałem Cieni, ponieważ są takimi słabeuszami jednak posiadają fajowe zbroje/stroje i Diego jest bardzo miły :)
W G2 chyba ÂŁowcy Smoków, bo są odważni i są dumni jak pawie :) Mają wyrabiste w kosmos pancerze i używają super mieczy :)
W Nocy Kruka (Najt of de Rejwen xD) lubię Wodny Krąg bo jest tajemniczy i pomaga obywatelom, w przeciwieństwie do paladynów.

Ogółem we wszystkich częściach uwielbiam Magów Wody, bo mają fajne szaty, silne czary i są mili, najbardziej przypadli mi do gustu Cronos i Myxir :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej