Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Gildia!
XAR_DAS:
Najlepsi sa najemnicy , bo są tam fajni kolesie i jest Lee nasz stary ziomal . Mają fajną zbroję i są tacy normalni a nie jak paladyni którzy ciągle gadają : Bla, Bla , Bla, Bla w imię Innosa ! Lubię tez Buntowników bo nie podlizują się orkom jak orkowi najemnicy . Buntownicy też są ruchem oporu , większośc jest zanim aniżeli za orkami . A najbardziej lubię Nordmarczyków . maja fajne zbroję , fajna krainę no i tylko oni mogą nas nauczyć kuć z rudy .
Thorbjørn:
W G1 najbardziej lubiłem Najemników.
Najemnicy to mężni , odważni i nie żałujący piwa ludzie , którzy po prostu umieją stłuc orka.
W G2 i NK byli to : Najemnicy i Piraci.
Piratów lubiłem za to , że są luzakami , umieją stłuc przeciwnika , umieją się dobrze upić i zranić będąc nadal wesołym.
W G3 uwielbiam 2 gildie : Druidów i Nordmarczyków.
Druidzi są fajni , poniewuż mają kamienie pozwalające na zmianę w zwierze ( każdy druid ma tylko jeden kamień )
Nordmarczyków lubię za to , że umieją stawić czoła niebezpieczeństwu . Ci ludzie są nawet odważniejsi od palladynów . Klany są świetnym miejscem na odpoczynek . Większość nordmarczyków to wojownicy , ale zdarzają się myśliwi.
Obie gildie mają wypas stroje.
Nero:
Moimi ulubionymi Gildiami z Gothic'a są Piraci a także Magowie ognia!!
Piratów lubię dlatego, że mają fajne zbroje, rabują i ogulnie są niegrzeczni <bardzo>. Lubię ich także dlatego że mają fajne życie- rabują i hleją bimber w hektolitrach - ALE JA IM ZAZDROSZCZĂ
Magów Ognia lubię dlatego, że są bardzo trudnym wrogiem do pokonania - walą z daleka z czarów, a w gothic 3 także kosturem . A poza tym są posiadają ogromną wiedzę i są zawsze i wszędzie szanowani. Ich życie to nauka i trening.
Airyx:
W Gothic 1 lubiłem magów ognia, bo mogli uzywać magii run i studiować wiedzę tajemną ;D Szkoda, że wymordowało ich (prawie wszystkich) to ścierwo imieniem Gomez. >:(
W Gothic 2 NK lubię paladynów, bo to nieźli wojownicy, mają fajne zbroje i czary. Lubię ich pomimo, iż to wrogowie mojego ulubionego boga: Beliara :-[
W Gothic 3 nie grałem.
Byakugan:
Gratuluje 300 posta Airyx :)
Ja w G1 lubiałem Cieni, ponieważ są takimi słabeuszami jednak posiadają fajowe zbroje/stroje i Diego jest bardzo miły :)
W G2 chyba ÂŁowcy Smoków, bo są odważni i są dumni jak pawie :) Mają wyrabiste w kosmos pancerze i używają super mieczy :)
W Nocy Kruka (Najt of de Rejwen xD) lubię Wodny Krąg bo jest tajemniczy i pomaga obywatelom, w przeciwieństwie do paladynów.
Ogółem we wszystkich częściach uwielbiam Magów Wody, bo mają fajne szaty, silne czary i są mili, najbardziej przypadli mi do gustu Cronos i Myxir :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej