Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Gildia!

<< < (3/17) > >>

kubason:

--- Cytat: ..::Bezimienny::.. ---Czytając wasze post zrozumiałem że każdy z was(z niektórymi wyjątkami) najbardziej lubi gildie z G2 Noc Kruka, więc chyba tam były najciekawsze gildie z całej serii. Mówiąc szczerze ja uważam Noc Kruka za wspaniały dodatek, lecz zepsuli tam obozy. Moim zdaniem powinny być większe i mięć więcej ludzi. Bo trochę dziwne że z całej koloni przyszło tam tylko trochę bandytów.

--- Koniec cytatu ---

Chciałem jeszcze napomnieć, jak dostałem się do obozu bandytów to miałem nadzieje, że tam będzie tyle ludzi i taki duży obóz jak w Starym Obozie. Troche się zawiodłem, ale mniejsza nie będe pisał nie na temat.  

Kjamilex:
Ja mam swoje dwie ulubione gildie, a są nimi Magowie Ognia i Wody.  Magowie Ognia mają świetne szaty, potężną magię, a Magowie Wody Również silna magię lodu i pioruna, a poza tym oddają cześć Adanosowi, najpotężniejszemu z Bogów  

Haren:
Moją ulubioną gildią są Magowie Ognia. Są to potężni wojownicy w G2 gdzie z pomocą run są jak dla mnie najsilniejszą gildią, a zostanie Magiem w G2 jest bardzo fajne. Najbardziej podoba mi się w Magach to ,że mogą używać run: Tchnienie ÂŚmierci i Deszcz Ognia. Tchnienie ÂŚmierci bierze na hita prawie każdego zwykłego potwora w G2, a Deszcz Ognia jest niezwykle silną bronią masowego rażenia, za jej pomocą zabiłem bagiennego smoka za hitem.  No i świetnie wyglądająca i dobra Ciężka Szata Ognia.         Magowie rządzą !!!

kubason:

--- Cytat: Haren ---Moją ulubioną gildią są Magowie Ognia. Są to potężni wojownicy w G2 gdzie z pomocą run są jak dla mnie najsilniejszą gildią, a zostanie Magiem w G2 jest bardzo fajne.

--- Koniec cytatu ---

Nie żeby to był straszny błąd, ale napisałeś że w G2. Magowie Ognia są w każdej części gry Gothic.  

P.S. Bym zapomniał Magowie nie tylko Ognia, ale wszyscy. Magowie nie mogą być potężnymi wojownikami, gdyż są to magowie, a nie np. paladyni. Mylisz proste pojęcie.

Lees:
Hmmm,trudny wybór,bardzo trudny.Jest do wyboru wiele gildii ale wybiorę dwie:

Najemnicy-starzy dobrzy najemnicy.To chronią magów wody,to farmerów.Wojownikami są niezłymi,mają dobrego dowódcę.Zbroje są znośne ale grając najemnikiem czujesz ten klimat.Przynajmniej ja go czuję;]

Paladyni-ci to dopiero mogą dać w kość.Może niektórzy cwaniaczki i zbyt pewni siebie ale pokazać to oni potrafią.Nie dość że mają błogosławione miecze to jeszcze się runami posługują(im to dobrze).Wierzą głęboko że Innos ich nie opuści w chwilach zwątpienia.Przyznam że wysłani zostali na misję kamikadze ale dzielnie się trzymają.Są pokorni magom ognia.

Powyższe gildie należą do elity moich gildii.

Pozdrawiam
lees

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej