Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Gildia!
Bela:
Ja najbardziej lubię najemników. Porządne chłopy do bitki, nieźle wytrenowani, silni i wytrzymali, co poniektórzy z poczuciem humoru (dość czarnym :P), ogólnie mówiąc swoje chłopy. Bezimienny idealni pasuje do tej frakcji. Z nimi właśnie w całej mojej przygodzie z Gothiciem najlepiej się mi współpracowało.
Acha, a od paladynów różnią się tylko tym, że nie kreują się na świętobliwych, nie wywyższają się tak - za to jeszcze jeden, duży plus dla najemników.
BeluNiO
Markus:
Noi mam dylemat co do gildii jest ich kilka podaje moje ulubie:
- Asasyni mają od groma kasy i zamieszkuja niegościnny Varant a to jest coś silni wojownicy magowie i handlarze
-Piraci czyli Greg i spółka flaszka trunku i niczego więcej teksty postaci są udane dla mnie to oni wygrywają ze względu na zadania i obozik
-ÂŁowcy Smoków i Najemnicy starzy znajomi którzy zawsze mi sie podobali to jakieś zadanko to kogoś obić wsumie całkiem fajna grupa
-Nordmarczycy najlepsi kowale jedna z moich bardziej ulubionych gildii którą lubie ich bo to prości i waleczni ludzie którzy zamieszkują srogie i lodowate klimaty
I to są moje ulubione gildie
PoZdRo
Mikesz:
Piraci - Ich obóz jest położony w bardzo pięknej części Jarkendaru, uwielbiam chodzić tam. Mają tez niezłe teksty i zadania :P
ÂŁowcy smoków - Bardzo silni ludzie, którzy mają potężne zbroje oraz orężę.
Revagus:
Tera moja wypowiedz
G1-Magem Wody\Najemnikem lubię nosić zbroję najemników i topory do nich świetnie pasują a magów lubie dlatego za fajne zbroją i że można sie u Saturasa nauczyć 5 kręgów magi
G2-łowcą smoków fajna jest ciężką zbroja łowcy smoków i ciężkie ostrze na smoki i lubię chodzić i robić masakrę
G3- Nie grałem więc nie poddam
Proszę rozbudować swoją wypowiedź. Masz dobę. - [Boba Fett]
kubason:
Czytając wasze post zrozumiałem że każdy z was(z niektórymi wyjątkami) najbardziej lubi gildie z G2 Noc Kruka, więc chyba tam były najciekawsze gildie z całej serii. Mówiąc szczerze ja uważam Noc Kruka za wspaniały dodatek, lecz zepsuli tam obozy. Moim zdaniem powinny być większe i mięć więcej ludzi. Bo trochę dziwne że z całej koloni przyszło tam tylko trochę bandytów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej