Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Przemiana w innych
lordhagen:
Mam pytanko.Przemieniłem sie już w niewolnika w Gothic 3,ale potem nie mogę się w nikogo innego odmienić.Wyciągam broń i walę to przenika przez niego i nawwet jego nazwa mi się nie wyświetla.Co robić?
Bela:
lordhagen - no to masz teraz problem, chyba jakiś bug bo skoro się przemieniłeś w niewolnika to nie powinno być przeszkód w zamianie powrotnej. Mam nadzieję, że robiłeś sejwa przed bawieniem się postaciami. Ja zawsze robie bo czasami gra lubi wałka zrobić i się wyłączyć z jakimś błędem. Co do przemiany to spróbuj wcisnąć F8 - w gothicu I i II (NK) robiło ci respawna i mogłeś się ruszać normalnie jeżeli NPC był przygwożdżony do ziemi.
--- Cytuj ---Tak też się da, ale ja zawsze używałem w każdym Gothicu tego kodu Marvin, gdyż bałem się że jak zmienie to, to po jakimś czasie po prostu gra się spierdzieli i na co to mi. Wole Marvin i polecam wszystkim bo to jest moim zdaniem bezpieczniejsze.
--- Koniec cytatu ---
A nie pomyślałeś żeby zrobić kopię zapasową oryginalnego pliku? To nic nie kosztuje, a jeżeli się boisz, że się "spierdzieli" to możesz plik wgrać oryginalny i po problemie.
BeluNiO
szczotex:
No to wkoncu jakim klawiszem sie mozna przemienic w G3
kubason:
--- Cytat: szczotex ---No to wkoncu jakim klawiszem sie mozna przemienic w G3
--- Koniec cytatu ---
No właśnie przyciskiem „O” to chyba nie trudno zrozumieć.
szczotex:
D**a nie działa i tyle, niewiem moze to BUG ale nie działa nie mam pojęcia czemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej