Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Przemiana w innych

<< < (4/4)

Rodney164:
Szczerze wątpię, by dało się przez MARVIN. Zresztą na innych forach jeszcze nie widziałem , by tak można było dostać się do innych postaci. Ja mam trudności ze sposobem którego już kiedyś używałem. Wystarczyło nacisnąć ctrl + F i byłem daną postacią. Z powrotem o tyle problemu, że gra się zawiesza i już nie mogę być spowrotem bohaterem gry. Muszę spróbować tego sposobu ze wpisaniem do konsoli tego : control, bo wydaje mi się, że może się to powieść. Sposób którym zwykle się posługiwałem niewiem dlaczego ale nie zawsze skutkuje.

Ingvar114:
To nie jest zaden bug ze nie da sie zmienic spowrotem w swoją postac - miałem to samo dlatego odradzam tych kodów.

A ten MARVIN to bzdura, działał on na G1 i G2 bo były one na praktycznie tych samych silnikach - G3 jest juz zupelnie inny, jedyny sposob na aktywowanie kodow to tak jak wczesniej napisaliscie zmiana z TestMode=False na TestMode=True w pliku ge3.ini

Ingvar114:
Mam pytanie, czy istnieje możliwość zdobycia w grze pancerza Zabójcy Orków? Bo wbiłem sie w jednego z nich ale w ekwipunku nie mial zadnej zbroji.

W gruncie rzeczy chcialem to tylko sprawdzic bo nie umiem spowrotem powrocic do beziminnego ale prosze o odpowiedz

Isentor:

--- Cytat: Sanford11 ---W gruncie rzeczy chcialem to tylko sprawdzic bo nie umiem spowrotem powrocic do beziminnego ale prosze o odpowiedz

--- Koniec cytatu ---
Zabij postać do, której wszedłeś a powinieneś wrócić do ciała bezimiennego. Ewentualnie po śmierci wciśnij ctrl + h. Raz przez przypadek testując kody powróciłem tym sposobem do ciała bezimiennego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej