Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Przemiana w innych

(1/4) > >>

lordhagen:
Czy da sie w trzeciej części tej wspaniałej gry przemienić w inną postać?Tak jak w poprzednich częściach aktywujemy kody podchodzimy do danej postaci,naciskamy O i już kierujemy innym.Jeśli się da to jak to zrobić????

kubason:
Da się i też inne rzeczy np .zbroje lub regeneracja ale tu jest o tyle trudniejsze że marvin trzeba wpisać bardzo a to bardzo szybko, mi nawet się nie udało tylko mojemu bratu

lordhagen:
No to dzięki za rade.Musze poćwiczyć szybkie pisanie najlepiej jak ze dwie książki 500-stronicowe przepisze do kompa  

Azan:
Dokładnie tak, jedyny niestety. Wejdź do katalogu gry domyślnie C:, Program files,Gothic III. Tam znajdziesz folder Ini. W nim jest plik ge3. Otwórz go notatnikiem i zmień to co pisałeś.

kubason:

--- Cytat: Dark Ulthar ---To jak tak trochę z innej beczki, bo ja na jednej stronce czytałem że to trzeba coś zmienić jakieś                          test mode=false   na   test mode=true i takie pytanko się rodzi w mojej główce:czy to jest jedyny sposób na aktywowanie kodów?

--- Koniec cytatu ---

Tak też się da, ale ja zawsze używałem w każdym Gothicu tego kodu Marvin, gdyż bałem się że jak zmienie to, to  po jakimś czasie po prostu gra się spierdzieli i na co to mi. Wole Marvin i polecam wszystkim bo to jest moim zdaniem bezpieczniejsze.

--- Cytat: Azan ---Dokładnie tak, jedyny niestety. Wejdź do katalogu gry domyślnie C:, Program files,Gothic III. Tam znajdziesz folder Ini. W nim jest plik ge3. Otwórz go notatnikiem i zmień to co pisałeś.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie nie jedyny, bo jest ten Marvin jak już mówiłem w pierwszym poście.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej