Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Przemiana w innych

<< < (3/4) > >>

kubason:
To nie wiem czemu?? Mi zawsze działa może spytaj lordhagena bo jemu się udało.

Isentor:
Nie da się, osobiście nie znam żadnej osoby, której udało się wejść w inna postać jakimkolwiek przyciskiem kodem etc. nie działa nawet "O". Twórcy gry nie podali również takiego kodu podczas ich publikacji na niemieckim WoGu. Tak więc chyba możemy sobie pomarzyć o przejściu do innego NPC.

Bela:
IsentoR - no to właśnie poznałeś, bo lordhagen uparcie twierdzi, że ma problem z odmienieniem się z powrotem  w swojego bohatera. A jednak czasami marzenia się spełniają :P

caleb:
Dać sie da ale powrót do swojej postaci jest trudny bo nie masz pełnej kontroli nad danym npc.Wielokrotnie probowałem podrasować sobie dla zabawy pomocników  którzy ze mną chodzili i to tez jest nie możliwe ponieważ nawet jeśli dasz im wszystkie skile i perki oni i tak będą używać tego ekwipunku. który mieli na początku jedynie staty można podrasować ale ciężko jest wrócić . Ja wracałem resetem całej gry (taka komenda) Tak samo jeśli chcecie żeby  powiedzmy po powaleniu  npc on podniósł bron, którą mu rzuciliście pod nogi to nie zrobi tego... a tak sie dało w g2:/

Hagen13:
Dla niektórych:podchodzimy do postaci,w którą się chcemy przemienić naciskamy ~ wpisujemy control i już!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej