Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zbroje
Valar:
Ja tam najbardziej lubię:
1. Lekka zbroja łowcy smoków (Nie ma tego że wyglądasz jak przenośna zbrojownia... i całkiem spoko ochrona)
2. Ciężka zbroja najemnika (Ten kawał stali na klacie... To poprostu wspaniałe...)
3. Szata Maga Ognia (Fajna szata - jak gram magien to i tak cały czas chodze w niej a nie w szacie arcymaga)
HexxaGram:
Niestety, mój sprzęt raczej sobie z "trójeczką" na razie nie radzi (ale czeka na półce ) więc raczej w zbrojach z tej części się nie orientuję. Natomiast w Gothicu I , II + NK najbardziej podobały mi się:
1.Ciężka zbroja strażnika (GI)/Ciężki pancerz strażników Kruka (GII NK) ----> Dlaczego? Ano za masywność i przepiękne zdobienie w postaci twarzy jakiejś bestii jako przednia część pancerza.
Naprawdę, pokochałem tę zbroję i byłem wielce zawiedziony, kiedy dowiedziałem się, że w GI nie można jej zdobyć w normalny sposób....
2. Zbroja Kruka (GII NK) ---> Taak. Moim zdaniem zbroja najładniejsza zbroja w całym GII z dodatkiem.
Nawet ciężki paladyn i łowca smoków jej nie przebijają pod względem wizualnym.
Ma świetnie wyglądające płyty i kolczaste zdobienia. Ta zbroja plus orkowy miecz wojenny na plecach i ciężka kusza łowcy smoków = trve hero!
Przeniesione - nie ten dział - Triv
Melitele:
Ja od niedawna zaczęłam grac w Gothica II Moją uwagę przykuła Szata Maga Wody Vatrasa , niebieska dobrze zdobiona, naprawdę bardzo mi się podobała . Niestety jednak bez użycia kodów mieć jej nie można a jeśli chodzi o dostępne zbroje szaty i zbroje to najbardziej podoba mi się zdobiona szata maga ognia . Również bardzo dobrze zrobiona i ma ładne kolory szaro – czerwone . Jednak nie zmienia to faktu że bardziej podoba mi się szata którą wymieniłam wcześniej .
Izrael:
Mi najbardziej podoba się szata/zbroja taka jaką ma Larius. Gdy wyjdziesz w niej na ulicę od razu respekt. Poza tym ma bardzo fajne zdobienia i kolory pasują do siebie.
Farvan:
Mi najbardziej podobała się zbroja z płytek pełzacza i ciężka zbroja paladyna (niewiem czy tak sie nazywa). Lubie także lubie a wręcz kocham Ciężką zbroje łowcy smoków (wygląda jak by Beziminny miał takie mięśnie). Z szat ale z przykrością mówie można ją zdobyć tylko na kodzie szata poszukiwaczy (zapomniałem dokładnej nazwy) super wygląda jak się idzie w nocy w takiej szacie po mieści . A w NK najbardziej lubie Ciężki pancerz bandytów to ten co nosili strażnicy w SO (chyba w GI niemożna jej było mieć).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej