Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zbroje

<< < (8/21) > >>

kuczaja:
A mi podobała się najbardziej zbroja Paladyna (Bezi wygląda jak góra stali, i trudno mu cokolwiek zrobic) oraz kaftan gubernatora (ten co ma larius). W obu bezi wygląda jak rycerz, tylko że w tym drugim jak rycerz po godzinach pracy. A z nocy kruka najbardziej podoba mi się zbroja kruka i lekka toga maga wody, pancerz kruka cenie za to że bezi wygląda w nim jak mroczna góra stali i trzeba się troszke postarac aby mu coś zrobic, a togę lubie za to że ma ładny kolorek  

Pozdrowienia Kuczaja

Walar:
Mi najbardziej podoba się szata maga ognia i ta którą ma Xardas.  

Gorion:
Mi najbardziej do gustu przypadł skórzany pancerz+skórzany pas  .Jak dołączy się do tego jeszcze krótki łuk i wilczy kieł to można iść na polowanie z nie najgorszym  uzbrojeniem. (i ten myśliwski klimat  )

Pozdro Gorion  

Arcanum:
Moje ulubione zbroje i szaty: ciężka zbroja najemnika, mroczny płaszcz (ten strój wymiata, ma to coś), zbroja paladyna (gdy ją po raz pierwszy ujrzałem to się w nie dosłownie zakochałem), kaftan gubernatora, ciężka zbroja łowcy smoków.

nekrodavid:
\A mi najbardziej podoba się Stara zbroja paladyna
na ją chyba pan ciemności
 na dworze irdohrat

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej