Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zbroje

(1/21) > >>

kubason:
Która ze zbroi najbardziej się wam podobała w G2 bo mi najbardziej ciężka zbroja najemnika i potem ciężka zbroja łowcy smoków. W ogóle  zaciągnąłem się do najemników tylko dla tego żeby mieć ich zbroje  . Czasem nawet gdy mi się nie chciało grać, nakładałem ją na siebie i paradowałem po mieście i biłem ludzi jak mi się nudziło  .

canis:
Mi ze zbrój/szat,  ktore można było posiadać najbardziej podobała się Szata Maga Ognia, prosta bez żadnych tam udziwnień. A ze wszystkich zbroji/szat jakie były w G2 to podobała mi się Szata Maga Wody imieniem Vatras, taka fajna, ładrnie zdobiona poprostu the best.

pozdrawiam Canis

Nordale:
Mnie najbardziej podoba się ciężka zbroja strażnika, ponieważ fajnie wygląda, i często lubię w niej chodzić. Podoba mi się także ciężka zbroja łowcy smoków, ze względu na szpony, które ma na rekach. Szkoda tylko ze trzeba za nią sporo zapłacić :/.

Elrond Ñoldor:
Zbroja która mi się najbardziej podobała, to była zbroja paladyna ( na końcu gry ). Ta zbroja jest świetna, fajnie błyszczy, zakrywa całe ciało, bezi wygląda w niej jak prawdziwy rycerz, tylko mu konia dać. Ma klacie ma herb ( nie wiem co przedstawia ). Jest po prostu świetna, nie wiem co o niej powiedzieć. Wiem, sporo kosztuje.

Dante:
Zdecydowanie szata Maga Ognia. Pamiętam jak wzbudzało mój podziw gdy pytałeś Paladynów a oni zwracali się do ciebie jak do bossa ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej