Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zbroje
Metfan:
Mi najbardziej podobają się: pancerz paladyna i ciężki pancerz łowcy smoków za ochronę i świetny wygląd. Na 3 miejscu jest szata maga ognia jedynie za fajny wygląd.
Diego Ostatni Asasyn:
--- Cytat: Maksous ---mnie najbardziej podoba się strój farmera!!!!!!!!!!
Nie no to był żart, tak na serio najbardziej podoba mi się ciężka zbroja łowcy smoków. Jest ona ładna a na dodatek ma najlepsze staty w grze :)
--- Koniec cytatu ---
Co do tego że Ciężki Pancerz ÂŁowców Smoków ma najlepsze statystyki to się nie zgadzam, bo najlepsze staty ma oczywiści Pancerz Paladyna. A co do mojej ulubionej zbroi to jest nią oczywiści Cięzki Pancerz ÂŁowców Smoków ze wzgledu na wspaniały wygląd i bardzo dobre statystyki
Pozdrawiam!
Umarły:
mi najbardziej sie podoba ciezka zbroja lowcy smokow dlatego ze ma bardzo fajny wyglad taki tajemniczy i prawdziwy dla wojownika
adamasek85:
najbardziej podoba mi się zbroja kruka,zbroja rycerza,ciężka zbroja strażnika,szata magów ognia,szata nekromanckich sztuk,pancerz pirata,ubranie kupca fernanda,zbroja ochroniarza kruka,ciężka zbroja najemnika,ciężka zbroja łowcy smoków,pancerz cor angara,pancerz elitarnego orka,pancerz herszta/pułkownika,przepaska szamana orków,zbroja lestera,zbroja diega,sukienka nadji ,
oj dużo tego
Legolas:
Mnie najbardziej podoba sie w G2 Ciężki Pancerz ÂŁowcy Smoków. Bo naprawde wygląda na Ciężki:D Bezi wygląda w nim bardzo jak paker. i W ogóle widać że bardzo mocna zbroja. Szczególnie podobają mi sie te pazury przy rękawicach. Podoba mi sie takżę Pancerz Palladyna ostatnia zbroja Palladyna. Taka porządnie wykuta, nie widać żadnej kolczugi. Poprostu zajefajna. Oraz Szata Arcymaga Ognia. Bardzo fajnie wygląda bardzo fajnie jest zdobiona. I ogółem te trzy zbroje mi sie podobają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej