Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zbroje

<< < (5/21) > >>

kubason:

--- Cytat: Dante147 ---Hehe. A mi podoba się zbroja rycerza. :D Za jej styl i nie zbyt tak wydymaną jak ciężkie zbroje oto moje uzasadnienie.

--- Koniec cytatu ---

Jedyna sensowna odpowiedz jaką tu dostrzegłem , bo nie jesteś jak cała(praktycznie)reszta co lubi to co najdroższe i najwytrzymalsze. Szacunek dla ciebie  .

..::Bezimienny::.. POZDRAWIA( CIEBIÊ )

--- Cytat: K.R.Y.S.T.I.A.N ---Mi najbardziej podoba się zbroja strażnika kruka,jeśli chodzi o kolor i obronę to jest super  .Podoba mi się też zbroja wodnego kręgu chociaż jest prosta ale fajna i dobrą ma obronę(tak sie uważa jeśli dopiero się zaczyna grę) i jest fajna.Ciężka zbroja łowcy smoków też jest super,te smocze łuski na zbroi-jest super.
Mi najbardziej podoba się zbroja strażnika kruka,jeśli chodzi o kolor i obronę to jest super  .Podoba mi się też zbroja wodnego kręgu chociaż jest prosta ale fajna i dobrą ma obronę(tak sie uważa jeśli dopiero się zaczyna grę) i jest fajna.Ciężka zbroja łowcy smoków też jest super,te smocze łuski na zbroi-jest super.

--- Koniec cytatu ---

Tu oto następna osoba, która przeczytał moje posty i dowiedziała się że tu możemy powiedzieć o zbrojach z G2 Noc Kruka, resztę przepraszam bo źle ulokowałem mój post.
A co do postu to jeśli nie zauważyłeś powtarzasz go dwukrotnie.

Xoulus:
Moimi ulubionymi zbrojami w świecie Gothic 2 są:
- Ciężka Zbroja ÂŁowcy Smoków - ze względu na, wygląd, ochronę, którą daje bohaterowi i charakterystyczne szpony na rękach;
- Pancerz Paladyna - ta zbroja jest po prostu świetna. Wspaniała ochrona, wygląd. Dlatego jest moją ulubioną zbroją w grze.

Arti121:
Mi sie najbardziej podobała lekka zbroja łowcy smoków i ciezka. Lekka zakrywa całe ciało oprócz głowy, a ciezka ma fajne szpony i fajne wygląda. Mają bardzo ładne kolory i dają duzo ochrony. Chociarz cholerni duzo kosztują. Oprucz lekkiej bo ją dostaniemy w prezencie za wyjęcie benneta z paki, jesli jestesmy najemnikiem. Ciekawie wygląda na ciężkiej zbroji Szpon Beliara.

Altevan'ix:
Mi najbardziej podoba się szata nekromanty, szata maga wody i szata arcymaga ognia. Fajnie wyglądają, niektóre dobrze chronią... Ale przede wszystkim są to magiczne szaty, (bo przecież kup se prawdziwy miecz, i uszyj taką szatę identyczną, i spróbuj ją przebić, to z łatwością przebije takie szmatki) szaty magów, mojej ulubionej profesji w grach RPG.

Niedamir:
Według mnie najpiękniejszą zbroją w G2 jest ciężka zbroja paladyna. ÂŻeby ją zdobyć trzeba pokombinować ale jak się ją ma to robi wrażenie.
 Na drugim miejscu postawiłbym ciężką zbroje łowcy smoków bo też nieźle wygląda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej