Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zbroje

<< < (4/21) > >>

Kjamilex:
Mi z Gothic'a II najbardziej podobały się na równi wszystkie trzy najlepsze zbroje gildii ^^
-Pancerz paladyna - za to że wiernie odwzorowuje zbroję płytową i ze wyglada sie w niej jak prawdziwy rycerz.
-Ciezka Zbroja Lowcy Smokow - za ten grozny wyglad, szpony na rekach
-Ciezka Szata Ognia - za jej kolor, zdobienia, no i po prostu uwielbiam patrzec jak facet w dlugiej szacie dewastuje magia wszystko dookola... to wyglada tak majestatycznie xD

@edit:
Edytuję bo troche zmieniłem gusta    Od niedawna, moje oko cieszy... średnia zbroja najemnika. Lubie ją bo ma jeden naramiennik, ale za to duży i ładnie się błyszczy. Lubie ją też dlatego że się ją dostaje zaraz zo lekkiej zbroi, która według mnie wyglada dość kiepsko, a taki średni pancerz to dla mnie odmiana na lepsze  

kubason:
Czytając wszystkie posty dowiedziałem się rzeczy, która właściwie mnie nie zdziwiła  . Praktycznie każdy z was, prócz paru wybrańców najbardziej lubi zbroje ciężką łowcy smoków i paladyna. Każdy praktycznie lubi te najlepsze zbroje, a ja wole ciężką najemnika  .

Dante:

--- Cytat: ..::Bezimienny::.. ---Czytając wszystkie posty dowiedziałem się rzeczy, która właściwie mnie nie zdziwiła  . Praktycznie każdy z was, prócz paru wybrańców najbardziej lubi zbroje ciężką łowcy smoków i paladyna. Każdy praktycznie lubi te najlepsze zbroje, a ja wole ciężką najemnika  .

--- Koniec cytatu ---

Hehe. A mi podoba się zbroja rycerza. :D Za jej styl i nie zbyt tak wydymaną jak ciężkie zbroje oto moje uzasadnienie.

Amras:
Znaczy sie zbroja kruka podobała mi sie w jarkendarze bo ona była tam chyba najlepsza tak w ogóle to podobają mi się te zbroje co napisałem w następnym postcie.

Al Capone:
Mi sie podobała zbroja z magicznej rudy i szata mrocznych ale to z GI (wiec offtop)
Z GII do gustu przypadła mi ta sama szata mrocznych sztuk i "wdzianko" łowcy smoków (ciężka)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej