Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zbroje

<< < (3/21) > >>

Czesiu:
Dla mnie najładniejszą zbroją, jeśli można nią za to uznać, to Strój farmera   Jest z wełny, czyli ciepło. Wygląda się w niej jak rolnik    Tak prawdę mówiąc to wybrał bym ciężką zbroję łowcy Smoków. A dlaczego ? Jak już było wspominane, dobra wytrzymałość( w końcu z łusek smoka) i ten hełm. W żadnej zbroi w Gothic II nie ma hełmu...  

Bathory:
Mi najbardziej podobają się :
Zbroja paladyna-za świetny wygląd,staty i bardzo dobre odwzorowanie średniowiecznej zbroi płytowej.
Ciężki pancerz łowcy smoków-za bardzo ciekawy,agresywny i budzący strach(we wrogach) wygląd,staty,ten jakby krzyż na pasie i te wszędobylskie kolce,kły itp.

Insiderth:
Mi najbardziej podobały się:
Ciężka Zbroja Paladyna - Posiada osłonkę na twarz taką jak mają psy :D
Ciężka Zbroja ÂŁowcy Smoków - Ma fajne metalowe tj. rogi na głowie, ÂŁowcy Smoków to moja ulubiona gildia więc i ich pancerze (zbroje) najbardziej mi się podobają xD
Szata Maga Ognia - Nie bardzo zalicza się to do zbroi bo jest z materiału ale i tak ją tutaj wymienię, fajnie wygląda, jest trwała i nie niszczy się przy prasowaniu :D

SzlugA:
Mnie osobiście też się podoba zbroja paladyna. - świetne wykonanie i ten (chyba) herb na piersi jest naprawdę trafiony..

Ale najlepszą zbroją w Gothic 2 jest Ciężka Zbroja ÂŁowców Smoków, ponieważ ma szpony przy dłoniach, którymi możliwe by było się bronić jeżeli oręż wypadłby z dłoni, licznie zdobiona łupami swojego właściciela i oczywiście posiada jako jedna z nielicznych hełm.

Galeria_Ciastek:
A mnie się spodobały-

Zbroja Paladyna- Taka fajna! Przede wszytki zdobiona jakimiś kolcami czy co co to było. Zgadzam się z przed mówcą, Bezimienny wyglądał w niej jak prawdziwy rycerz!!!

Zbroja Rycerza- No co tu dużo mówic :) Jak na górze :)

Cieżki Pancerz Strażnika- Tak jakoś fajnie wyglądał. Nie wiem dlaczego. Ale fajnie było biegac bo GD w tym pancerzu.

To wszytko

Pozdrawiam,
Ciastek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej