Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zbroje

<< < (2/21) > >>

Wrath:
Mi tak jak większości podoba się szata maga ognia. Szata jest długa aż po stopy (cud że żaden mag się nie zabił), a gdy ludzie cię w niej widzą to respekt na ulicach ziooom .A teraz lubie jaś się do mnie zwracają jak do króla to podnosi samoocenę.

kubason:
Ja nigdy nie byłem magiem ognia, bo mi się nie podoba ich szata i dlatego że nie lubię używać czarów jako jedynego sposobu walki. Ale powiedzcie też o Nocy Kruka bo mi z dodatku najbardziej podoba mi się ciężka zbroja bandytów zwana też zbroją straży kruka.
A zbroja kruka jak już o nim wspomniałem to mi się nie podoba.  

Daedagor:

--- Cytat: ..::Bezimienny::.. ---A zbroja kruka jak już o nim wspomniałem to mi się nie podoba.

--- Koniec cytatu ---

A mnie się bardzo podoba . Ale zbroja jaka mi się najbardziej podoba z Gothic'a II jest to Ciężki Pancerz ÂŁowcy Smoków. Podoba mi się za wygląd, za statsy. Poprostu piękna i solidna zbroja. Szkoda tylko, że taka droga.

Bela:
Nie wiem czy się to kwalifikuje, ale najbardziej mi się podoba szata kupca Fernanda, albo Lariusa.. Takie bogate i strojne, wiele mówią o posiadaczu :) A jeżeli się nie kwalifikują pod topic to powiem, że najbardzije podoba mi się szata/zbroja myśliwego Gestatha, z płyt pancerza pełzacza, to jest coś :)

Slomek.16:
Mi najbardziej podobała sie Zbroja z Pancerzy Pełzaczy. Fajnie wygląda
i można ją mieć bez względu na to kim się jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej