Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wyprawa Hagena

<< < (8/20) > >>

Astarth:
Orkowie, rzecz jasna, Ork-Elita w zwarciu nawet w 5 rozdziale stanowił dla mnie zagrożenie..

--- Cytuj ---Spokojnie wygrająludzie dlatego że:
-Mają rozumy nie tak jak banda orków.
--- Koniec cytatu ---
To możemy ssać z palca, prawda jest taka, że orkowie walczą tak samo jak ludzie.

--- Cytuj ----Palladyni są najlepszymi oddziałami króla i posiadają wielką moc oraz mogą puszczać zaklęcia więc są i magami i wojownikami.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze: nie są w stanie walczyć jednocześnie magią i meczem.
Po drugie: są w stanie uczyć, jednak żaden z nich jej nie używa..

Czaroxxx:
Cóż też jestem zdania, że poradzili by sobie z przedarciem się do zamku. Ale gdyby choć połowa tych paladynów walczyła tak jak bezimienny, to pewnie nawet wojny by nie było huhu taka siła rażenia i operowanie bronią. Wystarczyło by dwóch takich by wyciąć cały zamek dookoła. Poza tym Hagen też jest całkiem niezły słyszałem, że ma 200 siły ale sam nie sprawdzałem więc nie jestem pewien. Osobiście stawiam na ludzi bo orkowie są z deczka tępi.

serwisek35:
Gdyby bezimienny nie wyrżną smoków to żaden Paladyn nie zwojował by nic. Orkowie + Smoki = martwi Paladyni

Dark:
Wygrali by, i to spokojnie, nie będe się tu rozpisywał, zapraszam do tego działu na themodders, tworze tu własnego moda do G2NK, który to opowie co wydarzyło się z Paladynami. Nie jestem pierwszym, lepszym pyszałkiem-mądralą który wpada i mówi, że coś zrobi, jestem modderem od 1,5 roku i mam za sobą trzy grupy :P Ale nie w tym rzecz oczywiście, zapraszam do czytania i oceny w tym temacie: http://themodders.org/forum/index.php?showtopic=2368

lordhagen:
Ja uważam że wyprawa Hagena zakończyła by się sukcesem,ponieważ paladyni mają ciężkie zbroje i Harad wytwarza dla nich magiczne miecze.Hagen to dobry wojownik i obmyślał by skuteczną taktykę.No i używają też magii innosa,co jest wielką pomocą w walce z orkami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej