Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wyprawa Hagena
Nocturn:
--- Cytat: Araxsos w 15 Sierpień 2012, 20:06:49 ---Ja myślę że paladyni dali by sobie radę. Skoro przejście do Jankendaru zostało "ujawnione" to cemu by nie poprosić
piratów i całej reszty żeby pomogli?? Z ich pomocą na 100% by im się udało
--- Koniec cytatu ---
Piratów? I reszty? Czyli bandytów?
Bo widzisz, bandyci to w większości skazańcy z Kolonii Karnej, czyli dawni niewolnicy paladynów. I tak po prostu paladyni by puścili posłańca do bandytów, żeby im pomogli? Pewnie nie doszedłby nawet do ich obozu. A jakby doszedł i się ujawnił to jego głowa nabita na pal zdobiłaby palisadę bandytów ;)
A jeśli chodzi o piratów - pamiętasz czemu Skip się ukrywał na plaży, zamiast iść do miasta? Piraci to też przestępcy, mimo, że w Noc Kruka przedstawiono ich jako "spoko" ludzi. Oni tak samo jak bandyci, wisieliby za swoje zbrodnie.
Jeśli paladyni weszliby do Jarkendaru, prawdopodobnie bandyci/piraci by ich wybili. Więc pomysł banalny <ignorant>
A ten oddział paladynów w górnym mieście jest taki "symboliczy" bo nie będą 100 paladynów ustawiać obok siębie, naprawdę byłoby ich więcej. (tak przynajmniej myślę)
Paladyni i tak mimo wszystko by zginęli. Dlaczego? Przecież gdy Bezi jest w Myrtanie, Khorinis zostaje najechane przez orków.
widda2000:
Daliby rade zabraliby jeszcze paru magów ognia i zrobiliby orkową rzeż.
Statha:
Niestety orkowie mają przewagę liczebną. Na pewno wygrają.
Milten2000:
To jest taki pic na wodę oni nigdzie nie pójdą, będą tam stać aż im zbroje zardzewieją.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej