Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wyprawa Hagena
Celeb:
1)Oko to święty artefakt najważniejszy dla magów ognia ;).
2)Nie pamiętam..Ale nieważne...
3)Można naprzykład napisać "Mała liczebność sojuszników" ;]
5)Napisałeś to dla jaj nie? xD
Ale ja i tak stawiam ,że nie wygraliby ,a jeśli już to by było ich tyle ,że już po nich by było ;]
laskos:
Weź chłopie pod uwagę to co mówił Xardas w jedynce: "Orkowie, rozumem i wiedzą dorównują ludziom" czy jakoś tak. Co prawda ich szamani dysponują jedynie jednym czarem i to nie najlepszym bo kulą ognia ale jest ich dużo poza tym dostją wsparcie od innych orków. Gdyby paladyni potrafili sie wspinać po górach (dupy mają za ciężkie i chyba im się nie uda myknąć do zamku górami ) mogliby myknąć do zamku jak już napisałem (cRPG dopuszcza jednak nawet pływanie z ton ekwipunku bez miejsca na schowanie tego i pod pełnym obciążeniem), zorganizować sobie dobre pozycje itp. do ataku, z zaskoczenia wyrżnąć orków i odblokować zamek.
Dark Ulthar:
Ja z hagenem doliczyłem sie 13,myśle że mają nikłe szanse jest ich dużo mniej od orków ale są silniejsi nie tylko fizycznie myślę że jakby kilku knechtów wyszło z zamku w GD to paladyni mieliby większe szanse.
Vitnir:
Nie wiadomo jak ja sam oczyściłem dolinę z Orków i to z łatwością, jeden paladyn zrobił coś takiego to co może cały oddział, Hagen jest w końcu mistrzem miecza dwuręcznego i wspaniałym przywódcą (tak myślę). No Orków jest sporo, ale tak naprawdę to liczą się elici i szamani.
albin:
Spokojnie wygrająludzie dlatego że:
-Mają rozumy nie tak jak banda orków.
-Palladyni są najlepszymi oddziałami króla i posiadają wielką moc oraz mogą puszczać zaklęcia więc są i magami i wojownikami.
-orków jest sporo ale jak wspomniałem wceśniej nie mają mózgu więck ludzie mogą zastosować różnne techniki.
-A po zatym są jeszcze ludzie na zamku którzy są w stanie pomóc Hagenowi np. atakując wroga od tułu lub ostrzeliwać z zamku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej