Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wyprawa Hagena

<< < (6/20) > >>

siema Innos:

--- Cytuj ---Poza tym gdyby tak Lee pogodził sie z Hagenem i staneliby ramię w ramię czyli w końcu armia Palladyno-Najemniko-Mago-ÂŁowców Smoków
--- Koniec cytatu ---
Poprawie cie xD
Poza tym gdyby tak Lee pogodził sie z Hagenem i staneliby ramię w ramię czyli w końcu armia Strażniko-Rycerzo-Palladyno-Najemniko-ÂŁowców Smoków-Nowicjuszy-Magów [i obywateli xD] to wtedy by ich rozgromili.
Ale wracajmy:

Orkowie myślą - fakt, a ludzie nawet nie wiedza czy rzekoma "armia orków" za palisadą istnieje, czy tez orkowie są tak inteligentną rasą i poprostu blefują
Odp: Jesli to nie blef, a my się nabraliśmy to juz po naaas  

Gdyby palladyni ustawili jakiś szyk ataku + ekipe zwiadowczą tzn. "żeby lookneli co jest za palisadą" A Xardas by uzył swej magi, i wezwał tysiące demonów to hohohohohO!
odp:ze 100 demonó na orka ciekawe kto wygra...  

Poza tym każdy kto umie obchodzic sie z magią palladyni by ich wysłali ci weszli by z ognistą burzą, lodową fala i ognistym deszczem ( tak z 50 takich naraz) to by uciepieli, wtedy osłabieni zostali by zabici przez palladynów, i gdy przejechali juz dany kawałek, to znowu wychodza tamci z czarami deszczu ognia i palladyni dobijają
Odp:Szanse sa bardzo duze na wygraną

Punkt wyzej plus to ze palladyni z zamku wyjechali uradowani z zamku i poszli ze wszytskimi na orki + jeszcze druga strefa atakująca orków zza palisady ( czyli z kopalń rycerze i palladyni) orkowie sa zgubieni na 100%
Odp: I CO I CO I CO?

Celeb:
Ty mnie nie poprawiłeś! Ty wiesz co to jest mana?I kto to jest Xardas??
1)Jakim cudem Xardasowi by się chciało iść do Górniczej Doliny [a nawet gdyby to by 100 demonów na orka nigdy nie zrobił] i zrezygnować z pochłonięcia mocy smoka-ożywieńca ,albo ,gdyby pochłonoł to i tak by nie poszedł bo ma ważniejsze rzeczy do roboty.
2)Paladyni nie posiadają tak potężnych czarów jak dużo ognista burza ,bo to dostępne dla magów
3)Nawet ,gdyby nie brać po uwagę punktu drugiego ,50 razy by tego nie rzucili bo tyle buteleczek many oraz samej many nie mają :P
4)Żeby "looknąć co jest za palisadą" trza do niej dojść

milten ak:
Witam !!!
To mój pierwszy post i chciałbym was wszystkich powitać !!! A wracając do tematu :
   Plusy
             +to prawda że paladynów jest tylko 13 ale czy Lord Andre będzie tak obserwował to z daleka , zapewne przydzieli mu swoich strażników
             + Bogiem paladynów jest INNOS i czy magowie również będą tak bezczynnie siedzieć , przykład : gdy stracili oko to wysłali nowicjuszy pomijając to że wszyscy zginęli to jednak zaryzykowali
             + Gdy grałem najemnikiem to musiałem zanieść ofertę pokoju dla HAGENA i czy tym razem to HAGEN nie mógł by wyciągnąć do nich ręki pokoju i wysłać takiej wiadomości : Drogi Lee !!! Jestem skłonny uniewinnić ciebie i twoich ludzi w zamian za pomoc w odbiciu Górniczej Doliny i wyciągnięciu Moich ludzi  z tej wojennej zawieruchy

A teraz minusy :
             - Gdy paladyni opuścili by Khorinis to najemnicy wykorzystali by zapewne okazję do jego zajęcia , po powrocie z GD Hagena on wielce by się zawiódł

Jak widać przewagę na minusy i plusy wyprawa mogła by się powieść

pozdrawiam MILTEN AK

Celeb:
1)Magowie "muszą dobrze się zastanowić" zanim coś zrobią.Nie ździwiłbym się jakby obradowaliby to z 3 dni xD.Ale raczej by pomogli
2)Najemnicy raczej by nie pomogli.Przecież chyba byłeś w II rozdziale i gadałeś z Lee?
-A co z paldynami?
-Rozbici.ÂŹdziesiątkowani
-Wspaniale! XD.
3)Biorąc minus miałeś na mysli co będzie PO wyprawie :D.
4)Witaj ;)

milten ak:
Drogi Celeb
1)W sprawie Oka zareagowali natychmiast
2)W tym samym dialogu z Lee pózniej powiedział
- to może przemyślą swoją decyzję ... im bardziej zgłodnieją ... itp
3)ten minus jest po to bo nci innego nie wymyśliłem      
4)Dzięki
5)Hagen mógł powiedzieć : Kto ostatni w GD ten zdechła kura i wszyscy by ruszyli    

pozdro milten ak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej