A ja nie wiem co mam o tym myśleć ... Oczywiście nie biore pod uwagę tego że bezi pozabijał orków i Ur-Shaka itp. . Według mnie jak już ktoś wspomniał o magach to pomyślmy orków jest ok. 150 , natomiast paladynow , magów i strażników ok.50 , z czego 25 to sami paladyni wyszkoleni w magii (Szkodzenie złu) i walce mieczem . Biorę pod uwagę realia gothic'owe tzn. orkowie maja taki rozum i bronie jak w GII . Według mnie jednak wygraja ludzie , sądze tak dlatego , gdyż maja oni knechtów ktozy wezma topory na siebie , a magowie z ,,deszczykiem" wysiekaja wojowników orkowych i troche elite orków , obok nich beda stali paladyni z czarami i beda strzelali w szamanów . Po chwili knechtów rzecz jasna nie bedzie to palowie rusza do boju , aprzecież mogą się ,,zmieniać" tzn jeden idzie di tylu leczy się czarem a potem drugi sie leczy .
Magowie napewno zrobią zapasy many i będą nadal zsyłać deszcze. Nie zapominajmy także o kusznikach mogą przecież wejść na jakieś górki i stamtąd ,,ściągać" szamanów i wojownikow. Myślę jedak ze ludzie by wygrali, jestem optymistą .
PS: Proszę nie pisać ,,orki" tylko ,,orkowie" ( orki to takie ssaki a nie bestie ze świata fantasy ) , dlatego proszę was abyscie o tym pamiętali.
Zaprzestaj używania tylu emotikon i zacznij zwracać uwagę na błędy w twoich wypowiedziach, bo jeśli nie to zmianie, będę zmuszony wstawić ci warna. [Arthas]