Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione i nielubiane misje

<< < (3/10) > >>

Anmarius:
Ulubiona misja
 Tutaj właśnie większość osobników podkreśliła, że najgorsze misje, to są w Górniczej Dolinie. Według mnie, to w grze Gothic 2, wszystkie misje są bardzo dobrze wykonane, lecz musiałem wybrać i trafiło na zabijanie smoków w GD. Po pierwsze, w takich grach jak Gothic, zwracam dużą uwagę na zwiedzanie świata gry oraz jeszcze spotykać poszczególne miejsca kilkakrotnie. Po drugie, w Gothic zabijanie smoków dawało nam wiele zabawy, doświadczenia, i co najważniejsze, skarbów. Może dlatego jest to moja ulubiona misja, ponieważ już na samym początku zobaczenia Górniczej Doliny, ta kraina wyparła na mnie ogromne wrażenie. Może i zwiedzałem te same miejsca, lecz bardzo mi się to podobało i ani trochę podczas wykonywania tego zadania, się nie nudziłem.

Najgorsza misja
 Praktycznie, to nie mam nielubianych zadań w Gothic, lecz musiałem jakieś wybrać. Wypadło na gonienie Pedra. Otóż, ta misja miała największą ilość poszukiwaczy, których strasznie się boję. Chodzenie tam i z powrotem, bez sensu...

Pozdrawiam,
Travis

Dark Prince:
Ulubiona misja
Moją ulubioną misja jest zostanie obywatelem miasta. Bardzo mi się podobał realizm w tym zadaniu, trzeba wszystkim wejść w dupę, aby dostać się do Hagena. Zwykle zostawałem czeladnikiem Harada, ale zdażyło mi się pare razy skumać z bosperem. U kowala jest o tyle fajnie o ile mamy sztaby żelaza. Dość szybko można zarobić sporą sumkę w ten sposób. U myśliwego jest łatwiej dla niedoświadczonych, gdyż przez całą grę wybijamy całe zastepy jakiś futrzastych stworzeń, więc ze skórami nie ma problemu.
Znienawidzona misja
Naprawa oka innosa
Trzeba zapieprzać kilka razy przez całą wyspę tylko po to, aby naprawić malutki amulet. Pamiętam jaki byłem wkurzony jak musiałem zapieprzać za Xardasem bo pyrokar nie chciał iść.

Slomek.16:
Ja nie lubię Dowodó dla Hagena-trochę trudno grająć nie rozwiniętą postacią.

Ulubioną misją jest zbieranie załogi na statek.

Arti121:
Moją ulubioną misją jest oczyszczenie bandytów z latarni morskiej. Niby nic wielkiego ale ja zabiłem dwóch pierwszych zbirów i z ostanim pięc minut sie bawiłem w różne boloki mieczem i unikanie ciosów.
Najgorsza misja to zbieranie almanachów dla Pyrokara (jakby sam nie mógł), czesto miałem bug ze dałem wszystkie a on powiedział ze jeszcze kilka.

Hagen13:
Moją ulubioną misją misją w Gothic 2 jest polowanie na smoki..Jest to wymagająca i ogólnie ciekawa,dość długa misja.Nielubianą za to przeze mnie misją jest informowanie Garonda o tym,ile rudy wydobyli jego ludzie.Tyle męki z orkami,różnymi bestiami....uuu,jak to sobie przypomnę to mi się odechciewa grania w Gothic 2.Ale misję ze smokami wolę,mimo że jest więcej bestii to już jesteśmy w tej misji dość dobrym wojownikiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej