Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione i nielubiane misje

(1/10) > >>

Chabacik:
Jaka jest wasza ulubiona i nielubiana misja.
Moją ulubioną misją jest zabijanie smoków
A nie lubianą jest poszukiwanie "Oka Innosa"aby przejść tą misje była mi potrzebna pomoc kolegi
Zapraszam do postowania

canis:
Moja ulubiona misja to zebranie 6 krwawych pucharów dla Cassii fajne są poszukiwania tych "Kielichów od Rhobara"
A nie lubiana to misja zlecona przez lee na znalezienie dowodów na winę Sędziego (ze ma brudne rączki) bo trzeba okraść magów z młota Innosa a tego nie lubię  

pozdrawiam Canis

Akil:
Mi się podoba misja którą zleca nam ktoś w knajpie na farmie Onara.Polega na tym że trzeba zlać trzech ludzi Silvio.A nie lubię misji  w której trzeba zabić smoki. Trzeba się za nimi uganiać po całej Górniczej Dolinie.

Galeria_Ciastek:

Nielubiana: Wszytkie zadania w Górniczej Dolinie. Nienawidze tej lokacjii   .
Byz może dlatego, że wylądowałem tam w nocy, i się nieźle wydygałem, kiedy zobaczyłem takie zielone opary nad rzeką.Wcześniej spotykałem takie opary i zobaczyłem tam szkieleta, więc przyjęłem, że to ich teren. A to tylko bagna były   . Zresztą spotykamy tam Orków. I się nieźle napociłem nim wlazłem na taran. Kiedy wbiegłem do dziury w murze odwróciłem się szybko i wyciągnęłem miecz. Drżący z strachu spostrzegłem, że Orkowie nie idą. To w ogóle mroczna lokacja. Nienawidze jej i wszytkich misji z nią związanych.

Lubiana: Uganianie się za Pedrem i zdobycie stroju farmera    .
Pedra się fajnie goniło. Przy okazji Trolla zabiłem i kupe kasiory dostałem.
A strój farmera. Poprostu fajna skromna misja.Nie jakaś ogromna akcja ale taka sobie spokojniutka, gdzie rzepe trza pozbierać    .

Pozdrawiam,
Ciastek

Enzo:
Gdy gram paladynem najlepszą misją jest wybicie wszystkich orków w okolicy. Nielubiana : Roaul zleca nam zadanie żeby przynieść mu skórę czarnego trolla i misja Zdobycie boni orkowej dla Harada. Dureń przecież na tym poziomie gry nie mozemy zabić orka, bo nas zaraz położy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej