Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione i nielubiane misje
Boba Fett:
Ulubiona misja: Moja ulubioną i zarazem najbardziej satysfakcjonującą mnie misją jest rozpracowanie Gildii Złodzieji. Zadanie to jest złożone i można je wykonać na dwa sposoby - 1. Nie wpakowujemy do więzienia żadnego z trzech przestępców (Rengaru, Nagur, Halvor), na których znalezienie dowodów jest troszkę ciężkie- trzeba pokombinować. Drugim za to jest pokonanie Atylli, którego na początku gry nie da się zabić nie stosując bugów bądź sztuczek.
Po odkryciu Gildii dostajemy jeszcze dwa dodatkowe zadania od jej przywódczyni oraz możemy się nauczyć kilku przydatnych rzeczy.
Nielubiane misje: Są to np. poszukiwania Smoków. Nie dość, że trzeba przemierzyć Kolonię wzdłóż i wszerz, to jeszcze trzeba się namordować z różnego rodzaju plugastwem (Jaszczuroczłeki, Golemy, Orki...). Plus tylko jest w tym, że można sobie nabić expa oraz że Smoki posiadają swoje zacne skarby.
Drugim takim zadaniem jest zdobycie dowodów dla Lorda Hagena. Problem jest w tym, że na początku w Górniczej Dolinie trzeba w zasadzie tylko się skrycie przedzierać i uciekać przed potworami. Jednak najgorsze jest to, że po zdobyciu już tych dowodów i powrocie z Koloni, na ścieżkach Khorinis pojawiają się Poszukiwacze - najbardziej znienawidzeni przeze mnie przeciwnicy.
xmati06:
Moja ulubiona misja było (jeśli można to nazwać misją w ogóle) stanie się obywatelem Khorinis. Trzeba się było sporo namęczyc żeby zdobyć zaufanie tych rzemieślników i w ogóle. To mi sie podobało bo oddawało realność świata.
Natomiast najbardziej nie lubiłem... W sumie to nie było takiej misji której bym nie lubił;) Wszystkie były fajne:)
Wrath:
Ulubiona misja:
Polowanie na smoki- ach powrót do Górniczej Doliny okrywanie strych ale trochę zmienionych terenów, mordować różnego rodzaju potwory nabijanie exp'a no i jeszcze smoki mają skarby he he już zacieram rączki chodź nawet nie wiem poco mi są te skarby np.Bezimienny chcę sobie kupić miecz poco ma wydawać kasę ściągnie se z eMula za friko .
Nielubiana misja:
Dowody-głównie dla tego że na początku jesteśmy słabi a to przekradanie się koło orków i innych potworów dla niedoświadczonego bohatera to nie lada zadanie takiego bolka ta zanim ork do niego dobiegł byłby już martwy ze strachu. No można jeszcze kupić zwoje przemiany ale jak wiadomo bogaczami na początku też nie jesteśmy.
Bela:
Ulubiona no ja najbardziej lubi misje z ur-schakiem. nie ma to jak stary kumpel jeszcze spod bariery.
Najgorsza no to to oko innosa.. trzeba sie olatac jak jasny gwint to za bagiennym zielem to za kowalem do wiezienia i takie tam pierdoły zanim w końcu odpalimy to oko na dobre
bum:
Gothic 1 : lubię misje początkowe a nie lubię misji która jest w świątyni śniącego
Mroczne tajemnice lubię misje u pradawnych a nie lubię misji w obozie strażników koło kopalni
gothic 2 noc kruka: lubię misje na farmie onara i w obozie bandytów a nie lubię misji związanej z tabliczkami
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej