Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Kto z was ukończył moda?

<< < (3/5) > >>

Daedagor:

--- Cytat: ..::Chester::.. ---A na koniec pytanko: Jest hełm do Smoczej Zbroji?

--- Koniec cytatu ---

Niestety, nie ma takiego hełmu. Mi też jest przykro  

torno:
0 błedów w ciągu 8 godzin mam 90 siły na 8 l na początek duzo opcji fajnie zrobili no a nieumie sie doczekac az bede gotowy wejsc na arene smutku mocni przeciwnicy są ale tego orka to zatłuke na śmierć bo niecierpie ich tyle ze jest mocny jak na mnie ale gra podoba mi sie coraz bardziej trudno opisac trzeba pograc kazdy fan musi to mniec :D ten mod MT  

Ken'Udz:
Przeszłem tego moda i bardzo mi przypadł do gustu.Moją ulubioną gildią byli pradawni ponieważ dzięki nim zdobyłem fajne pancerze, zbroje i czary.Pancerze- njabardziej spodobała mi się szata pradawnych (nie wiem jak miał się pancerz paladyna , bo wybrałem ścierzkę magii),fajna była jeszcze zbroja Fellana z powodu bonusu +100HP.Najlepszym ostrzem było Ostrze Chwały z powodu zamrażania po zadaniu ciosu w przeciwnika  .bardzo przydatne i fajne były kryształy , dzięki którym mogłem zdobyć Zew Pradawnych, lecz najlepszym kryształem był "Przyzwanie paladyna Innosa"(fajny mieczyk z niego wypadł  ).

P.S. Gratulacje i podziekowania dla Pozimkaz
Zdunek był jednym z modderów i przeczytajcie to imie od końca, i skojarzcie z postacia z MT    

keanu:
Ja jestem jeszcze w pierwszym rozdziale, ale muszę przyznać że mod jest super. najbardziej spodobał mi się...Majewski Show:D. Jeszcze takie pytanko poza tematem: Kilku z was pisze że w I rozdziale ma 30 albo jeszcze wyższy poziom,HOW??

Kapi Pogromca:

--- Cytat: keanu --- Jeszcze takie pytanko poza tematem: Kilku z was pisze że w I rozdziale ma 30 albo jeszcze wyższy poziom,HOW??

--- Koniec cytatu ---

W jednym z patchów ( nie pamiętam, który ) potwory się odnawiają... Wystarczy ściągnąc najnowsze "Mroczne Tajemnice".

Wracając do tematu. Jeszcze nie przeszedłem MT, ale jak na razie bardzo mi się podoba.
Ulubiona zbroja : ÂŁowców Orków
Ulubiona broń : Mściwa stal
Ulubiony hełm : nie posiadam
Ulubiony ( nowy ) obóz : Przemytnicy

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej