Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Kto z was ukończył moda?
Daedagor:
Witajcie. Chciałem się spytać czy skończyliście moda Mroczne Tajemnice? Ja osobiście TAK. Dla mnie ten mod był spoko. Ile nowych gildii, pancerzy, hełmów, broni, itd. Ja ten mod skończyłem po paru dniach drogą Innosa. I jestem z tego bardzo zadowolony . Moim ulubionym pancerzem był Zbroja Rycerza, Hełm Paladyna i...Zbroja Przemytnika. Tak mi się spodobała, że nie wiem co. A co do mieczy i innych broni w zwarciu moją ulubioną bronią był miecz Zabójca. Spodobał mi się z wyglądu i ze statystyk broni. Mi sie ten mod spodobał i się jeszcze nie znudził. Moim zdaniem jest lepszy niż dodatek do Gothic II czyli Noc Kruka. I mam pytanie. Jakie są wasze ulubione bronie, pancerze, gildie i czary?
Pozdro
Slomek.16:
Nie przeszłem MT ale moją ulubioną zbroją jest Zbroja Faellana. ulubioną bronią
to chyba katana - może nie za mocna ale fajnie wygląda. co do gildii to raczej
Strażnicy kopalnii - sam fakt że można mieć zbroję magnata. O czarach nic nie napiszę
bo nie używałem i nie grałem magiem.
Sotek84:
Ukończyłem moda ale bez zabijania Uriziela bo nie miałem teleportu na wyspę i nie mogłem go dopaść ale poza tym jest całkiem fajny na początku jest znacznie trudniej ale i tak pod koniec robi się łatwo tylko jeśli chodzi o orkowych szamanów tych nieumarłych to jest mały problem bo ten ostatni powinien być podatny tylko na obrażenia od uriziela a ja zabiłem wszystkich jednym z lepszych mieczy dwuręcznych i diszło by do tego, że bez uriziela dokończył bym grę ale się powstrzymałem podatność wszystkich orkowych szamanów na zwykłe obrażenia mnie nie ucieszyła wcześniej trzeba było mieć uriziel albo jego runę żeby wykończyć tego ostatniego a tak to trochę lipa się zrobił bo poznalezieniu sztyletów można zakończyć grę bez żadnych problemów.
Poza tym małym niedociągnięciem mod jest barzo dobry podoba mi się pomysł z przekuciem uriziela na broń jednoręczną no i ogulnie kowalstwo ale przydała by się jeszcze alchemia i było by już chyba wszystko, no może jeszcze górnictwo żeby sobie samemu można było ukopać trochę rudy :) na boku.
Xav:
skod pobrac tego moda i czy jest po polsku po mam jakiegos moda Jaktyl-1.1 i moje pytanie czy istnieje spolszczenie do niego bo jest po niemiecku jesli tak to skod pobrac
koleus123:
Mod jest fajny.Traktuje go jako oficjalny dodatek do 1 mimo tam pare drobnych bugów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej