Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Kto z was ukończył moda?

<< < (4/5) > >>

Piero:
Ja przeszedlem ;) po stronnie Innosa i Beliara ( Beliara chyba kazdy wie jak sie konczy rozgrywka xD )

Ulubiona Szata to jesli mag to Opoka Ognia i Szata Pradawnych, oraz Szata Mrocznych sztuk ( ta co daje nam Xardass)  

A jak wojownik (obojetnie jaki) to Fallena bo 100 do hp :D

Vertex:
Ja również ukończyłem moda drogą innosa   Wg. mnie to najlepszy mod w jaki dotychczas grałem.
Moja ulubiona zbroja to była raczej: szata mrocznego akolity, broń która mi sie spodobała to był: ostatni cios (200 obrażeń xD) ogólnie były błędy w nim takie jak, że czasami nie było expa za niektóre potworki ale przeżyłem jakoś bez tego.  

Ankh-Morpork:
Ja ( jak i większość ) ukończyłem tego moda, i byłem nim bardzo zadowolony. Dodaje duzo urozmaiceń, dodany wątek jest naprawde tajemniczy, mod ujawnia nam niektóre niewyjaśnione sprawy z G1 ( np. niedaleko chatki cavalorna jest plac, a w komnacie krąg ze srzyniami i miksturami, zawsze byłem ciekaw, co to jest, a w tym modzie zostało to wyjaśnione   ). Mod jest także lekko niedopracowan, wkradło sie troche błędów, ale to raczej nie przeszkadza w swobodnej grze. Jedyne co jest lekko denerwujące to to, że nie ma dialogów, trzeba wszystko czytać, co po dłuższym graniu męczy oczy. Najfajniejsza zbroja to SZATA PRADAWNYCH, a najfajniejszy miecz to MśCIWA STAL.
pzdr.-Ankh-Morpork

Gal Anonim:
Jestem w trakcie przechodzenia tego moda. Nowe zbroje i obozy są świetne (szczególnie podoba mi się możliwość zdobycia zbroi magnata i zostania przywódcą obozu przy kopalni), fabuła z pradawnymi też jest niezła.
Pomysł spotkania z Diego, Miltenem i Lesterem jest świetny ale wykonanie już beznadziejne! Po pierwsze: czemu nie ma na nim Gorna? Po drugie: Diego proponuje obalenie bariery i pozbycie się Gomeza... bueahahaaa... zachowuje się jakby to oni w czwórkę w rzeczywistości rządzili całą kolonią...
I po trzecie: kto do cholery wpadł na ten idiotyczny pomysł z Lesterem?

Gunses:
// CO do postu niżej, to nie trafiłeś w temat, to po pierwsze a po drugie po takim 'wyczerpującym' opisie moda, nie zapowiada się najlepiej. Ale, żeby nie było, że bawię sie w admina to...//

Ja też już dawno ukończyłem moda, dużo w nim błędów, ale 'radości' jeszcze więcej. Nowe obozy, gildie sa bardzo fajnie. Rozważam ponowne przejście MT, ale może dopiero po wydaniu wersji z dubbingiem (tak sie chyba pisze). Naprawdę MT zasługują na miano dodatku do G1. Chłopaki z PoziomkaZ odwalili naprawdę dobrą robotę!!

PzDr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej