Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Kto z was ukończył moda?

<< < (2/5) > >>

arczi17:
Ja osobiscie ni przeszedlem MT ale nie zadowolil mnie. Moim zdaniem stanowczo za duzo rozmow. Ulubiona zbroja byla zbroja lowcy orkow helm asasyna a bron mlo beliara lub starozytny topor. Moze jeszcze zagram ale nie jestewm pewien mod ocenilbym na 5-

Nagur:
Witam . Przeszedłem moda drogą Innosa i nie żałuję żadnej minuty spędzonej nad nim. Jest świetny po prostu WYPAS . Moją ulubioną bronią była jednoręczna broń "Ręka Boga" bodajże i Smocza Zbroja  
Fajnie też zrobili Arene Innosa i w SO . Fabuła z pradawnymi też była świetna, chociaż wnerwiali mnie tym jacy to oni są idealni   Ale najlepszy motyw zrobili z "In Extremo" jak ich zobaczyłem to nie mogłem przestać się śmiać    Polecam każdemu ten mod, nie pożałujecie

Adanos7:
Niedawno ukończyłem MT po stronie Innosa. Najbardziej z broni do walki w zwarciu podobały mi się Kostur Pożogi i Ostatni Cios. Ze zbroi Smocza Zbroja i Zbroja Faellana, a z szat Szata Mrocznego Mistrza. Z broni dystansowych spodobał mi się Piewca ÂŚmierci.  Grę ukończyłem na 50 poziomie, siły miałem 415, zręczności 182, many 380, punktów życia 1135. Niestety jest trochę bugów.

torno:
ja nieskonczyłem ale napisze w tym dziale ze gra jest super ci ktorzy to zrobili szacunek dla takich mają głowe wszystko nowe jest sciagłem wersje 1.01 tylko minusem jest ze niemówia nie ma dublingu :( mogł autor swoj głos wstawć go pod wszystkie postacie w tym modzie  bo niechce mi sie czytać a tak by było lepiej chodz wszyscy ten sam głos by mieli  :/ ale było by dobrze mi by to nie przeszkadzało,wielu płakało ze napoczątku nieumiel i zabić tego fajfusa kopacza ze to jest błąd gry czy tworcow juz nie pamietam ja uciekłem na dół po miecz i wróciłem zeby skopac mu dupala i przeszłem

..::Chester::..:
Szczerze mówiąc to gdy pierwszy raz widziałem screeny z dodatku, nie robiło to na mnie żadnego wrażenia. Ale pewnego dnia naszła mnie ochota zagrania w to i ściągnełem. Włączyłem i szok... gra wyglądała niesamowicie, czcionka z G2, nowe tekstury, przedmioty itp. Przeszedłem dodatek drogą Innosa. Gra się fajnie chodź jest kilka wrednych błędów. Wg. mnie fajnie wygląda zbroja rycerza z hełmem paladyna i do tego mroczny kat. No i nareszcie da się zrobić własny miecz i go naostrzyć (w g1). Patent z zupką i robieniem alkocholu też jest dobry :D

A na koniec pytanko: Jest hełm do Smoczej Zbroji?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej