Autor Wątek: kostury  (Przeczytany 56314 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arthas

• Magnat
  • Reputacja: 2
kostury
« Odpowiedź #180 dnia: 22 Styczeń 2007, 22:06:21 »
Z tego, co czytałem, występuje tam bug i można zdobyć pierścień przez ścianę, jednak mając wysoką reputację, orkowie raczej nic ci nie zrobią, jeśli otworzysz drzwi.

Offline Dydu

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
kostury
« Odpowiedź #181 dnia: 26 Styczeń 2007, 10:07:14 »
No nie wiem ja miałem 80 ,ale po wyzwoleniu każdego miasta z pod władzy orków zawsze w nim miałem 100% reputacji.

Powodzenia.

Forum Tawerny Gothic

kostury
« Odpowiedź #181 dnia: 26 Styczeń 2007, 10:07:14 »

Offline Diegomir

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #182 dnia: 26 Styczeń 2007, 12:26:39 »
Minęła kolejna godzina bezowocnych poszukiwań. Dajcie może namiary na tego Hansona, którego też nie mogę znaleźć. Kumpel mówił, że jest tam gdzie biały rozpruwacz, tyle że nie znalazłem ani jednego ani drugiego. Pomóżcie :D

Offline Arthas

• Magnat
kostury
« Odpowiedź #183 dnia: 26 Styczeń 2007, 13:08:24 »
Oto mapa Nordmaru, którą znalazłem na jednym z for internetowych:

http://img256.imageshack.us/img256/4473/mapaxq4.jpg

Offline Diegomir

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #184 dnia: 27 Styczeń 2007, 13:12:30 »
Wielkie dzięki :D Wreszcie znalazłem. I jeszcze jedno pytanko: Gdzie jest Ugolf z klanu Młota, bo uczy on umiejętności: Duży Oręż III. W której części klanu on się znajduje??

Offline Arthas

• Magnat
kostury
« Odpowiedź #185 dnia: 27 Styczeń 2007, 13:15:23 »
Ugolf śpi w swojej chacie niemal na samej górze terenu należącego do klanu. Tuż nad jego domem znajduje się chata wodza klanu. Wystarczy dobrze poszukać.

Offline Tj Deck

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #186 dnia: 06 Luty 2007, 15:45:00 »
Witam.. mam przepisy na bron z czystej magiecznej rudy, ale takiej sztabki nigdzie nie moge znalezc.. Moze mi ktos powiedzieć gdzie one się znajdują, albo jak je zrobic???

pzdr

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
kostury
« Odpowiedź #187 dnia: 06 Luty 2007, 16:47:21 »
Jak byś dobrze przeszukał ten temat to byś znalazł odpowiedź na swoje pytanie. Tak się składa że miałem ten sam problem co ty. Ale co tam : Sztabkę czystej magicznej rudy otrzymujemy od Kertha po oswobodzeniu Nordmaru z rąk orków.Najpierw trzeba zdobyć moc przodków (taka misja)

Offline Tj Deck

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #188 dnia: 06 Luty 2007, 20:22:42 »
Cytat: KrokusM
Jak byś dobrze przeszukał ten temat to byś znalazł odpowiedź na swoje pytanie. Tak się składa że miałem ten sam problem co ty. Ale co tam : Sztabkę czystej magicznej rudy otrzymujemy od Kertha po oswobodzeniu Nordmaru z rąk orków.Najpierw trzeba zdobyć moc przodków (taka misja)

wiec mozna miec tylko 1 sztabke czystej rudy?

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
kostury
« Odpowiedź #189 dnia: 07 Luty 2007, 09:30:25 »
Nie wiem. Ja znalazłem tylko tą jedną... Ale raczej można zdobyć więcej. Tylko nie wiem gdzie.
A propos, ktoś wie gdzie?

Offline _Snopek_

• Myśliwy
kostury
« Odpowiedź #190 dnia: 07 Luty 2007, 09:34:47 »
Panowie tych sztabek to ja na koniec miałem 18 znajdywałem je głównie w kufrach, jedną znalazłem na pewno u Xardasa na piętrze jak się wchodzi po schodach ale to różnie się trafia, szukajcie w kufrach o tym samym stopniu trudności.
Na pustyni jest też misja związana z dostarczeniem do Ishtar skradzionych sztabek w trakcie rozwiązywania zadania odnajdujemy kolejne a łącznie jest ich 8-10.

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
kostury
« Odpowiedź #191 dnia: 07 Luty 2007, 09:39:47 »
Panie Snopek, ponownie pisze pan nie na temat  Chodzi o sztabki czystej magicznej rudy. Któż wie skąd brać więcej niż jedną?

Offline chaoz

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #192 dnia: 07 Luty 2007, 12:37:16 »
Ja przeszedłem gre i znalazłem (a właściwie to dostałem ją od Kertha za wykonanie questa) tylko jedna sztukę. Być może, autorzy postawili nas przed wyborem, co z tą jedyną sztaba zrobić?

Offline Tj Deck

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #193 dnia: 08 Luty 2007, 18:24:28 »
ale do stworzenia Mocy przodków potrzebne są DWIE takie sztabki... Wie ktoś gdzie znależć więcej sztabek CZYSTEJ magicznej rudy? Ablo chociaż jak je zrobic?

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

kostury
« Odpowiedź #194 dnia: 10 Luty 2007, 10:52:13 »
Co do czystych sztabek to gdy pierwszy raz idziemy do Nordmaru (przechodzac przez Faring), spotykamy Nordmardczyka...  Jak z nim pogadamy i zrobimy zadanie doprowadza nas do gostka który może nam ów sztabki sprzedac.

I pytanie odemnie: w którym miejscu w Goldern jest hełm pierwszego paladyna, jest on podobno w jakimś magazynie, ale w którym miejscu?

Offline antola1000

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #195 dnia: 10 Luty 2007, 12:17:00 »
hełm 1 paladyna leży sobie na stoliku w domku , w którym przebywają 2 szamani , na lewo od wejścia do Geldern (1 z nich ma dla nas zadanie z siarką), dodam ,że hełm ten możemy spokojnie zabrać nikomu to nie przeszkadza  
 co do czystej magicznej rudy w grze jest tego pełno tylko trzeba otwierać skrzynie metalowe ,średnio w co 3 skrzyni gdzieś znajdujemy  czystą magiczną rudę, dodam ,że zazwyczaj takich skrzyń chronią te mocniejsze potworki jak np. trolle gargulce czy cieniostwory ,choć nie zawsze  ja w samej tylko myrtanie znalazłem ponad 30 .

Offline oktoffel

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #196 dnia: 10 Luty 2007, 12:25:35 »
antola1000 - jak już ktośwspominał chodzi o sztabki CZYSTEJ magicznej rudy a nie o te zwykłe spotykane w kufrach, tych to ja też mam z 20...a ja mam pytanie, gdzie znajduje sie te 7 starych pierścieni alchemików? bo narazie jak połaziłem po Geldern to znalazłem tylko 5...gdzie są pozostałe 2? czy moze wszystkie 7 jest w Geldern czy też w innych miastach?

Offline antola1000

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #197 dnia: 10 Luty 2007, 12:35:54 »
skoro tak chyba masz rację gram 2 raz i teraz byłem tylko w myrtanie i mam tylko magiczną rudę oraz sztabki czystej magicznej rudy widać zapomniałem o 3 materiale
co do tych pierścieni to 1 jest u maga ognia , drugi u orka ,którego mamy zlać , trzeci i 4 u alchemików
5 w zamkniętym magazynie gdzie stoi 2 strażników ,6 na stoliku na pięterku w 1 z domków gdzie sypia sporo najemników,a 7 tam gdzie są 2 orkowie szamani

Offline Roland

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #198 dnia: 10 Luty 2007, 14:34:01 »
A ja wciąż nie mogę znaleźć tych niewolników z Silden, wychodzę tą kładką w stronę Nordmaru po lewej stronie mam wodospad, obok którego powinni być zbiegli niewolnicy, wchodzę na górę i słyszę rozmowy ale nigdzie ich nie widać, a szukałem z godzinkę. Czy mógł by ktoś zrobić screna z miejscem pobytu uciekinierów i to wstawić?

Offline oktoffel

• Kret
  • *
kostury
« Odpowiedź #199 dnia: 10 Luty 2007, 15:31:47 »
droga do niewolników z silden:
wychodzisz z silden i idzisz ścieżką w strone wodospadu, po chwilie po lewej mijasz chate mysliwego ktory polował z tobą na wilki, kierujesz sie w strone domu innych myśliwych, tego jakby na wzgórzu - jeden z gości poluje z tobą na zębacze. Idziesz dalej, w strone lasu, wodospad zostawiasz całkiem po lewej, wchodzisz ciągle wyżej przez las, po drodze spotkasz dziki i bodajże krwiopijców, niewolnicy siedzą w dwóch grupkach przy ogniskach....też najpierw szukał ciągle koło wodospadu, ale oni są dosyć daleko od niego

Forum Tawerny Gothic

kostury
« Odpowiedź #199 dnia: 10 Luty 2007, 15:31:47 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything